Predsednik
torek, 24. december 2013

Blog: Dragi Božiček!

Moram ti povedati, da sem nad tvojo korektnostjo zelo razočaran.Prošnjam mojih sodelavcev iz vrst študentskega organiziranja nisi ugodil, mojim pa sploh ne. Ne vem kaj se dogaja? Imaš kakšne težave? Lani sem te prosil za nekaj malenkosti in še do danes o tem ni ne duha ne sluha. Jaz ti pišem, ti pa nič! Počutim se grozno! Kot diplomant, ki pošilja prošnje za razgovore, podjetja pa mu sploh ne odgovorijo.

Letos ne bom prosil za darila in te prepričeval zakaj si ga zaslužim, kaj sem dobrega naredil in kaj slabega. To me spominja na spoved. Sem  mlad intelektualec, ki zavrača kakršnekoli dogme, zato ne bodi kot moja Mati Država in v meni prepoznaj potencial.

Če pa deliš darila in izpolnjuješ želje po principu "veze in poznanstva", to povej. Bom pa pisal Dedku Mrazu. Moja Mati Država na tak način recimo deli službe in v tem ne vidi nič nizkotnega ali sramotnega. Mladi intelektualci pač zamenjamo našo Matko Državo in gremo v tujino. Štekaš?

Naj še dodam: če boš delal takšne pi****ije kot jih pač delaš, se vprašaj, ali boš čez 10 let imel sploh komu še dostavljati darila ali izpolnjevati želje. Vse bolj izobražena mladina v tebi ne bo videla referenčne osebe zato bodo pisali Dedku Mrazu. Mislim, da se boš takrat spoprijel s terminom "samoukvarjanje". Moja Mati Država ga je filigransko izpilila in ga še vedno pili.

Nočem odpirati Pandorine skrinjice o tvojem (ne)obstoju, prosim pa, če mojim kolegom, ki so lani pakirali darila preko študentskega servisa, plačaš že enkrat!

Pozdrav z juga na sever,

Seit Demiri, predsednik ŠOUP.

Zanimivo /povezane novice

26.09.2018

#imakemysoup

Študentke in študenti, pozdravljeni in dobrodošli na Obali.

02.10.2017

#imakemysoup

Študentke in študenti pozdravljeni in dobrodošli na ŠOUP-ovi spletni strani.

30.12.2016

Predsednikovo voščilo

Zaključuje se leto 2016 in z njim se končuje tudi eno poglavje našega življenja. Ob tej priložnosti bi rad, da se...