Predsednik
ponedeljek, 02. oktober 2017

#imakemysoup

Študentke in študenti pozdravljeni in dobrodošli na ŠOUP-ovi spletni strani.

Kmalu bo začelo novo študijsko leto, zato je pomembno, da veš: 

ŠOUP je na prvem mestu tu zaradi nas, študentov. Kot tak je ŠOUP vedno na voljo za pomoč ali za sprejemanje predlogov in projektov, ki jih kot študent lahko soustvarjaš.

AKTIVIRAJ SE IN #imakemysoup

Na ŠOUP je dobrodošel vsak dijak in študent, ki bi rad kvalitetno izkoristil svoj prosti čas in z njim doprinesel študentskemu oz. dijaškemu življenju na Obali, kot tudi pridobil nova znanja, veščine in kompetence.

Z letošnjim sloganom #imakemysoup ŠOUP sporočamo, da si svojo “župo” ustvariš sam, kot si sam ustvarjaš svoj način in doživetje študentskega življenja. O tem se lahko podrobneje informiraš ob dobrodošlici študentom, ki jo ŠOUPovci pripravljamo od 2. do 6.10. v naših prostorih na Čevljarski ulici 27 v Kopru. Pridruži se nam --> Klik!


Aktivacija mladih je tako moja osebna prioriteta pri vodenju študentske organizacije, kot vseh sodelavcev na ŠOUPu. Veseli smo vsake pobude s strani študentov in vas vabimo, da z nami sodelujete, se na ŠOUPu udejstvujete in vstavite vaše sestavine v ŠOUPovo župo.


Vsi, ki se tukaj udejstvujemo, soustvarjamo nove projekte, nadgrajujemo stare, se učimo in prepletamo dolgotrajna prijateljstva in vezi ter se na Študentskem centru Univerze na Primorskem, ki smo ga otvorili lani na mednarodni dan študentov, 17. november, družimo, vas vabimo, da se nam z novim študijskim letom pridružite in ste tudi vi del ŠOUPovih dobrih zgodb. 

Z novimi prostori se spodobi tudi nova spletna stran, na kateri boste lahko dostopali do vseh informacij o študijskih in obštudijskih dejavnostih ter vsemu, kar vam bo naredilo študentska leta nepozabna. Sam najraje zagovarjam pristen stisk roke in pogovor ob kavi, zato ste vabljeni, da nas obiščete. Komaj čakam, da se študijsko leto začne, da se lahko srečujemo na dogodkih in izmenjujemo ideje in mnenja. 

Študentska leta so najslajša, zato jih je potrebno čim bolj izkoristiti in mi smo tu, da vam to omogočimo.

Če si BRUC, in se želiš pozanimati o vsem, kar ŠOUP nudi, poglej zavihek INFO BRUC in se informiraj.

Nassim Djaba,
predsednik ŠOUP

Zanimivo /povezane novice

26.09.2018

#imakemysoup

Študentke in študenti, pozdravljeni in dobrodošli na Obali.

30.12.2016

Predsednikovo voščilo

Zaključuje se leto 2016 in z njim se končuje tudi eno poglavje našega življenja. Ob tej priložnosti bi rad, da se...