APZ UP
ponedeljek, 02. oktober 2017

APZ UP sprejema in vpisuje nove člane

Hitro, pridruži se tudi ti in postani del APZ UP zgodbe o uspehu!

Nova sezona Akademskega pevskega zbora Univerze na Primorskem (APZ UP) je pred vrati. APZ UP predstavlja eno najaktivnejših družabnih dejavnosti za študente, dijake in druge glasbene navdušence. Na zelo kakovostnem nivoju mladim omogoča umetniško poustvarjanje, z organizacijo koncertov kakovostne glasbe pa bogati koncertno dejavnost na Obali. Pevke in pevci se redno predstavljajo na koncertih in tekmovanjih doma in v tujini, od koder se vsakič znova vračajo z največjimi uspehi.

Pričakujejo te v ponedeljek, 18. in v ponedeljek, 25. septembra 2017 od 18.30 naprej v predavalnici Burja 1 Fakultete za humanistične študije Univerze na Primorskem (FHŠ UP) na Titovem trgu v Kopru, za tvoj vpis v naš zbor pa ti bodo na voljo tudi vsak ponedeljek in sredo od 2. oktobra 2017 naprej, in sicer v času vaj, tj. od 19.30 do 22.00 prav tako v predavalnici Burja 1 FHŠ UP v Kopru.

Vse informacije o vpisu novih članov prejmeš po predhodni najavi pri predsednici zbora Sanji Đukić (041 291 454 ali sanja.dukic@soup.si, apzup@soup.si) oziroma pri dirigentu zbora Ambrožu Čopiju (040 900 012 ali ambroz.copi@gmail.com), dodatne informacije o zboru pa najdeš na spletni strani ŠOUP, na blogu »Kje so moje note?«, nujno pa jih poišči tudi na Facebooku in všečkaj našo FB stran.

Hitro, pridruži se tudi ti in postani del APZ UP zgodbe o uspehu!