Prijava v ŠOUP INFOrmator


Dovoljenje uporabe: Soglašam, da ŠOUP kot upravljavec zbirk osebnih podatkov pridobljene osebne podatke uporabi in obdeluje v skladu z veljavno zakonodajo za posredovanje obvestil o izvedbi obštudijskih dejavnosti, razpisov, pozivov, prijav in dogodkov, ki jih organizira, soorganizira ali podpira.

Kaj lahko pričakujem:

Seznanjen sem s tem, da imam skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) pravico, da zahtevam dostop do osebnih podatkov, zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave in da imam pravico do ugovora obdelave in pravico do prenosljivosti podatkov, da privolitev kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti. Podana privolitev velja do preklica. Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe projektne aktivnosti. Informacije o upravljalcu, pooblaščeni osebi za varstvo osebnih podatkov ter druge informacije v zvezi z uporabo in varovanjem osebnih podatkov dobim v prostorih UŠZP-a na Čevljarski 27 v Kopru.

Če želite prekiniti soglasje in nehati prejemati naša obvestila, preprosto kliknite povezavo za odjavo na dnu vsakega e-poštnega sporočila, ki vam ga pošljemo, ali nam pišite na info@soup.si. Cenimo in spoštujemo vašo zasebnost in osebne podatke. Če si želite ogledati naš pravilnik o zasebnosti, obiščite našo spletno stran. S predložitvijo tega obrazca se strinjate, da bomo vaše podatke obdelali v skladu s temi pogoji.