Sponzorji in donatorji

Beseda Hvala nas nič ne stane, vendar čudežno deluje.

               Obogati tistega, komur je namenjena in ne osiromaši tistega, ki jo izreče.

               Zablesti kot sončni žarek, a spomin nanjo lahko ostane za vedno.

               Nihče ni tako bogat, niti tako reven, da si je ne bi mogel privoščiti,

               z njo lahko vsak samo pridobi.

               (Phil Bosmans)

Delovanje Akademskega pevskega zbora Univerze na Primorskem in društva v Koper preko celega leta pripelje številčne zelo kakovostne in mednarodno znane pevske zbore ter druge glasbenike (orkestre, vokalne skupine ipd.), ki bogatijo kulturni utrip mesta.

Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem se iskreno zahvaljuje Študentski organizaciji Univerze na Primorskem (ŠOUP) in njeneni generalni sekretarki Karin Kačič za vso podporo, pomoč in spodbudne besede. Velika hvala gre Mestni občini Koper in Javnemu skladu Republike Slovenije za kulturne dejavnosti, ki nam vsako leto znova nudita svojo podporo pri izpeljavi vseh načrtov in projektov letnega delovanja zbora.

Za uspešno sodelovanje se zahvaljujemo tudi Univerzi na Primorskem, Fakulteti za humanistične študije UP, ki nam že vrsto let omogoča vadbene prostore, Avtoprevozništvu Rant iz Železnikov, ki je postal naš stalni spremljevalec na turnejah (iz srca se jim zahvaljujemo za pozitivno naravnanost, dobro vzdušje ter visoko profesionalnost), za sponzorstvo, sodelovanje in pomoč pri izpeljavi posameznih projektov se zahvaljujemo naslednjim organizacijam in posameznikom: Gledališču Koper, Gimnaziji Koper, Glasbeni šoli Koper, Zvezi kulturnih društev Mestne občine Koper, študentskemu domu Jadro, stolnici Marijinega vnebovzetja, cerkvi Sv. Bassa Koper in cerkvi Sv. Nikolaja ter župniku Primožu Krečiču, Mestni občini Koper in protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega Koper in Središču Rotunda..

Veseli smo, da so našo zgodbo o uspehu sooblikovali tudi mladi skladatelji, kot so Andrej Makor, Patrick Quaggiato, Anej Černe in Tine Bec. Posebej se želimo tudi tokrat zahvaliti ekipi Radia Koper za vsakoletno arhivsko snemanje dogodkov (predvsem snemanje letnih koncertov v prijetnem ambientu sv. Frančiška) in glasbeni urednici Branki Kljun za promocijo dejavnosti in uspehov zbora.

Hvala Glasbeni založbi Astrum d. o. o. in gospodu Vitu Primožiču za podporo in natis dosedanjih glasbenih novitet ter redno objavljanje dosežkov in dogodkov na spletni strani založbe.

Zahvaljujemo se tudi oblikovalcem naših promocijskih materialov in tiskarni Digitalnica Računalniška točka d.o.o.