Splošno
torek, 14. november 2017

Za predsednika ŠOUP izvoljen Djaba

ŠZ ŠOUP za predsednika ŠOUP soglasno izvolil Nassima Djaba.

Včeraj je Študentski zbor ŠOUP na svoji 1. redni seji za predsednika ŠOUP soglasno izvolil Nassima Djaba.

Nassim Djaba je od svojega 15. leta aktiven v mladinskem sektorju na nacionalni in mednarodni ravni. Njegov življenjepis zajema prostovoljno delo na številnih in raznolikih projektih različnih organizacij, in sicer Brez izgovora Slovenija, Združene igre narodov, itd., v okviru katerih se je udeležil mednarodnih izmenjav in sodeloval na mednarodnih projektih.

Djaba je trenutno doktorski študent na UP Fakulteti za turistične študije - Turistica, ker je pred tem diplomiral in tudi magistriral. Aktivno govori 5 jezikov (italijanščina, angleščina, slovenščina, francoščina, arabščina), pasivno pa srbohrvaško in špansko.

Na 1. redni seji Študentskega zbora ŠOUP se je predstavil poslancem zbora ter predstavil izhodišča svojega programa #imakemysoup ter prejel podporo vseh dvanajstih poslancev. 

»Aktivacija in participacija mladih ter kritično razmišljanje so moje osebne prioritete pri vodenju študentske organizacije in sodelavcev na ŠOUPu. Z letošnjim letom smo študentom predstavili sporočilno kampanjo #imakemysoup, s čimer smo jih seznanili z dejstvom, da si svojo “župo” ustvariš sam, kot si sam ustvarjaš svoj način in doživetje študentskega življenja,« sporoča Djaba. 

Na organizaciji smo veseli vsake pobude s strani študentov in vas vabimo, da z nami sodelujete, se na ŠOUPu udejstvujete in vstavite vaše sestavine v ŠOUPovo župo. Pridruži se nam --> Klik!