Mednarodno
sreda, 30. december 2015

Te zanima delo v Palermu?

PiNA Terminal, v sodelovanju s partnerji iz Italije, išče kandidata/-ko za 9-mesečno Evropsko prostovoljno službo (EVS) v Palermu.

Trajanje prostovoljne službe: 1. marec–30. november 2016
Starost: 18–30 let
Lokacija: Palermo, Italija
Tema: delo z migranti (otroci, mladostniki in odrasli)

Projekti je financiran iz programa Erasmus+. Udeležba v EVS je za prostovoljca brezplačna. Med svojim bivanjem v tujini ima prostovoljec/-ka urejeno nastanitev, zdravstveno zavarovanje, jezikovni tečaj, prevoze na delo in prehrano, prostovoljec/-ka pa je upravičen/-a tudi do mesečnega dodatka (žepnine).

Več informacij o projektu: KLIK                                     

Poleg tega, da je v materialnem smislu za prostovoljca poskrbljeno, pa EVS mladim omogoča predvsem neformalno izobraževanje in življenjsko izkušnjo v mednarodnem okolju, ki nadgrajuje poklicne veščine in kompetence prostovoljca, in tako prispeva k njegovi zaposljivosti. Pri prostovoljcih povečuje občutek solidarnosti, razvija njihove družbene veščine in spodbuja aktivno vključevanje v družbo.

Zainteresirani/-e pošljite svoj življenjepis in motivacijsko pismo v angleškem jeziku na terminal@pina.si do vključno ponedeljka, 28. decembra 2015. V zadevo sporočila napišite “EVS Palermo”, datoteke pa poimenujte ime_priimek_CV in ime_priimek_ML.

Zanimivo /povezane novice

barcolana 2020
28.09.2020

Barcolana

Izlet vključuje vstop na ladjo, hrano in pijačo.

boat ladja
10.06.2020

BOAT ŠOUPijada

Izlet vključuje vstop na ladjo, hrano in pijačo.

študentska soba
31.03.2020

Call to landlords

Help us overcome the current financial distress!