Interesne dejavnosti
sreda, 07. junij 2023

Študentje so zadnji dan maja uživali na Mokri čisti 10ki 2023!

ŠOUP je 31. maja 2023 v Centru športov na mivki v Kopru organiziral Mokro čisto 10ko 2023, ki je potekala od 15. do 20. ure.

Na Študentski organizaciji Univerze na Primorskem (ŠOUP) smo zelo zadovoljni, da so študentje 31. maja 2023 skupaj z nami pozdravili poletne mesece in uživali v različnih zabavnih igrah ter druženju.

Naše osnovne poslanstvo je zagotavljaje kvalitetnih vsebin za študente na različnih področjih. Mokra čista 10ka je projekt, ki ga tradicionalno pripravljamo ob koncu meseca maja, in na katerem imajo študenti priložnost uživati v različnih športnih ter zabavnih igrah. 

V letošnjem letu smo pripravili še več atrakcij za študente. Študentje so lahko uživali v Target areni, XXL pikadu, nogometnemu golu z radarjem, nogometu na milnici, vlečenju vrvi, trojnem košu in štrbunku. 

Nekaj fotografij dogodka si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

Poleg vsega naštetega je potekal tudi turnir v odbojki na mivki ter tekmovanje v beer pongu. Za vse igre je bilo med študenti izjemno veliko interesa in resnično smo zadovoljni, da je Mokra čista 10ka 2023 tudi letos privabila veliko število obiskovalcev. V Centru športov na mivki je bil nepozaben dan poln odlične zabave, dobre glasbe… Za dobro vzdušje na dogodku je poskrbel DJ Vuki. 

Poleg vseh naštetih zanimivosti pa so bili z nami tudi korpski brivci »barberijan«, ki so študentom ponudili brezplačno oblikovanje pričeske. Za pravo presenečenje na dogodku je poskrbel tudi Red bull, ki je s posebno nagradno igro z ledenimi kockami dodatno popestril celotno dogajanje. 

Po zaključku Mokre čiste 10ke smo za študente pripravili tudi after party v baru poleg odbojkarskih igrišč. Tako so študenti svoj dan zaključili še z nočno zabavo in tako v slogu otvorili poletje! 

Nekaj o projektu je povedal tudi Matic Sečnik, ki je na ŠOUP zadolžen za pripravo interesnih dejavnosti za študente. 

»Takšni projekti so nekaj posebnega. Želeli smo ponuditi več različnih zabavnih rekvizitov, ki bi popestrili Mokro 10ko in študentom pričarali nepozabne trenutke. Hvala vsem, ki so bili z nami in so ta dan naredili še toliko bolj zanimiv! Zelo sem vesel, da je bil obisk izjemen ter, da smo vsi študenti tudi letos uživali na Mokri čisti 10ki.« - Matic Sečnik, sekretar za interesne dejavnosti 


FOTO: Daniel Škerjanc 

Zanimivo /povezane novice

ŠOUP priporoča

Aktualne vsebine, ki jih ne smeš zamuditi