Primss
petek, 16. marec 2018

Psihodramska terapevtska delavnica

Delavnica svetovno priznane metode psihoterapije.

Primorsko svetovalno središče v torek, 20. marca 2018, ob 18. uri v Študentskem centru Univerze na Primorskem gosti dr. Ireno Strelec, ki bo udeležence delavnice na kreativen in spontan način popeljala na pot samospoznavanja.

Kaj se bo dogajalo?

S pomočjo kreativnih vaj bomo spoznavali svoj osebnostni in kreativni potencial, razreševali vsak zase svoje individualne pereče težave, se opolnomočili in ranljivosti spremenili v prednosti.

Komu je delavnica namenjena?

Posameznikom z izkušnjami stresa, anksioznosti, depresije, lenobe, apatije, sramu, izgubljenosti, 'zablokiranim' kreativcem, vsem, ki se izogibajo študiju in opravljanju izpitov, in ali tistim, ki jih zanima osebna rast in razvoj.

Kaj je psihodramska psihoterapija?

Svetovno priznana metoda psihoterapije z več kot 100 letno tradicijo. Izkustvena metoda: težave se v obliki osebne zgodbe, o težavi posameznika postavijo v tukaj in sedaj, razdelajo vse do uvida, katarze, transformacije. Je metoda, ki uporablja elemente gledališča, rituala in ostalih kreativnih medijev. Je skupinska ali individualna terapija.

Pozor: nagnjenost do igre ali družabnosti nista potrebni, še bolje je če ju ni, saj je to odlično izhodišče za terapijo.

Več informacij o psihodramski terapiji lahko preberete tukaj.

Kdo je izvajalka terapije?

Irena Strelec, psihodramska terapevtka z evropskim certifikatom, doktorica znanosti socialne pedagogike, magistra komunikologije, občasna predavateljica na Univerz Ljubljana, dolgoletna voditeljica terapevtskih skupin socialno-integracijskih terapij, individualne in skupinske psihodramske terapije, impro mentorica, performerka, režiserka, pisateljica.

Prijave na: info@primss.si

Facebook dogodek: Klik

Zanimivo /povezane novice

ŠOUP priporoča

Aktualne vsebine, ki jih ne smeš zamuditi