Šport
ponedeljek, 26. februar 2018

Ogled tekme Sixt Primorska : Bosna

Brezplačne vstopnice za študente!

Košarkarji Sixta Primorske bodo v sredo po reprezentančnem premoru znova stopili na parket. V Areni Bonifika se bodo v sredo, 28.2.2018, ob 20. uri na tekmi 18. kola Druge divizije Lige ABA pomerili z ekipo Bosne Royal in tako nadaljevali z lovom na mesto med najboljšo četverico rednega dela tekmovanja.

Po osvojitvi naslova prvaka Pokala Spar, se bodo košarkarji Sixta Primorske prvič predstavili domačim navijačem. Spomnimo, minulo nedeljo so primorski »tigri« na finalni tekmi zaključnega turnirja 17. Pokala Spar zanesljivo, s 83:63, ugnali Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo.

Moštvo Bosne Royal, ki prihaja iz Sarajeva, ima po 17 odigranih kolih Druge divizije Lige ABA na svojem računu pet zmag in je tako že brez možnosti za uvrstitev na zaključni turnir. Na drugi strani Primorci klub porazu na zadnji tekmi regionalnega tekmovanja proti Vršcu (68:74), ostajajo trdno odločeni, da se prebijejo med najboljša štiri moštva rednega dela in se tako potegujejo za mesto v Ligi ABA v prihodnji sezoni.

Na prvem medsebojnem obračunu sezone je Sixt Primorska v sedmem kolu z 80:57 premagala Sarajevčane.

V sodelovanju z Rokometnim društvom Koper 2013 pa smo v KK Sixt Primorska pripravili tudi posebno akcijo – vsi, ki bodo v sredo, ob 17.00 obiskali tekmo med koprskimi rokometaši in MRK Krka Novo mesto, bodo imeli ob predložitvi vstopnice na blagajni Arene Bonifika, brezplačen vstop na tekmo med Sixtom Primorsko in Bosno Royal.

Vstopnice za ogled tekme so že v prodaji, v sodelovanju s ŠOUP pa je za študente UP in FPP na voljo omejeno število brezplačnih vstopnic.

Prijave za ogled tekme na ŠOUP zbiramo do 13. ure, 28. februarja na spletnem prijavnem obrazcu. Vstopnice bodo na voljo na dan tekme na blagajni Arene Bonifika. S seboj prinesite osebno in študentsko izkaznico ali potrdilo o vpisu.

#dejmotigri