Sociala
torek, 10. oktober 2017

Odhostaj od mame

Bo Matevžu iz filma Pr´Hostar končno uspelo zapustiti mamo?

Višji odstotek mladih Slovencev, ki še vedno živi doma, je mogoče zaslediti le še v sosednji Italiji in v Grčiji.

Po najnovejših podatkih OECD namreč kar 81% mladih Slovencev in  Slovenk do svojega 29. leta še vedno živi pri svojih starših. Zato smo z  akcijo Mladi videli priložnost, da na duhovit način skozi oči junaka,  ki se spopada s težavami osamosvajanja, približamo prvi let iz gnezda.  Film Pr´Hostar se je namreč zaključil tako, da mama z žlico hrani  glavnega junaka Matevža, ki je že zdavnaj odrasel.

Pri Vzajemni smo z dopolnilnim zavarovanjem, ki ga potrebujejo mladi  ob izgubi statusa študenta ali ob dopolnjenem 26. letu, želeli  nasloviti ta problem. Zato smo skupaj z ustvarjalci fima Pr´Hostar  ustvarili nadaljevanje priljubljenega filma, ki ga je moč videti na  spletu. Tam obiskovalci prek spletne strani odhostaj.si in FB profila Ni statusa? Ni panike! glasujejo, kaj naj stori Matevž, da se osamosvoji od mame. Odločitev je  seveda težka in zapletena, zato potrebuje pomoč gledalcev, ki mu bodo  pomagali obrniti nov list v življenju.

Glasovalcem bomo razdelili lepe nagrade – med drugim tudi nočitev za  dva v legendarnem hotelu Pr´Hostar. Nagradna igra poteka do vključno 15. oktobra na spletni strani odhostaj.si in na FB profilu Ni statusa? Ni panike!

Odhostaj tudi ti z najugodnejšim dopolnilnim zavarovanjem!

Osnovno zdravstveno zavarovanje krije le del stroškov zdravstvenih  storitev, ostalo pa je potrebno (drago) doplačati. V paketu Mladi dobiš  najugodnejše dopolnilno zavarovanje in super ugodnosti:

  • darilno kartico v višini 25 € za nakup v trgovinah Spar in Interspar ali
  • bon v vrednosti 35 € za nakup v športnih trgovinah Extreme Vital ali na extremevital.com ali
  • bon v vrednosti 35 € v Optiki Clarus.

 

Če se vključiš v brezplačen program Varuh zdravja, prejmeš tudi odhostano majico ali spodnjice Freegun.

Zanimivo /povezane novice