Splošno
torek, 03. oktober 2017

Občina Izola pospešuje razvoj podjetništva

Občina Izola je na svoji spletni strani objavila javni razpis za dodelitev proračunskih sredstev za pospeševanje razvoja podjetništva v Občini Izola za leto 2017.

Predmet javnega razpisa so nepovratna denarna sredstva – subvencija, ki se dodeljujejo  za spodbujanje razvoja podjetništva v občini za leto 2017. Višina razpoložljivih proračunskih sredstev za leto 2017 je 10.000 EUR. Upravičenci do pomoči so podjetja s sedežem dejavnosti na območju občine (mikro, majhna in srednja enotna podjetja), ki izpolnjujejo pogoje v skladu z zakonodajo o gospodarskih družbah in samostojni podjetniki posamezniki, ki imajo sedež dejavnosti na območju občine ter drugi subjekti, ki so navedeni v okviru posameznega ukrepa. Sredstva se razpisujejo za dva ukrepa, in sicer za spodbujanje udeležbe na sejmih ali razstavah v tujini ter spodbujanje k prijavam na javne razpise.

Predlagatelji morajo prijavo oddati bodisi po pošti kot priporočeno pošiljko najpozneje do petka, 6. oktober 2017 na naslov Občina Izola, Sončno nabrežje 8, Izola ali pa jo osebno dostaviti v času uradnih ur v sprejemno pisarno Občine Izola, Sončno nabrežje 8, Izola. Odpiranje ponudb bo v roku 5 dni po preteku roka za oddajo prijav. Nepravočasnih in nepopolnih ponudb komisija ne bo upoštevala.

Razpisna dokumentacija je dostopna na spletni strani občine Izola www.izola.si v rubriki Razpisi in objave.