Splošno
torek, 10. oktober 2017

Največje brucovanje na Obali

Na Rektorjev dan in po 20. Jesenski Čisti desetki ne zamudi največje brucovanje študentov UP na Obali!

ŠOUP tudi letos pripravlja največje brucovanje na Primorskem. Tokrat pa prvič v soorganizaciji s Študentskim svetom UP in študentskimi sveti članic UP, ki skrbijo za interesne dejavnosti študentov na fakultetah.

#imakemysoup tudi pri zabavi


Brucovanje (po Jesenski Čisti desetki) bo potekalo v sredo, 18.10.2017, v šotoru v Koštaboni od 21.00 do 3.00 ure. Na brucovanju bo zmagovalni ekipi medfakultetnega tekmovanja Jesenska Čista desetka podeljen prehodni pokal Čista desetka!
Zabavali nas bodo skupina Kingston, skupina Tequila ter DJ EXO Beltram in DJ Gregi.

6 ur nore, a odgovorne zabave

Predsednik ŠOUP, Nassim Djaba je ob tem dejal: "Vesel sem, da smo zgodbo letošnjega brucovanja zastavili skupaj, saj verjamem, da tako vsi dosežemo več. Na brucovanju bomo medse tudi uradno sprejeli bruce in brucke, skupaj nazdravili na Rektorjev dan in novo študijsko leto. Najpomembnejše pa je to, da se bomo družili, spoznavali, zabavali in tako prepletali trajna prijateljstva. Poskrbeli smo za dober program, ki bo zadovoljil skoraj vse glasbene okuse; študentske cene pijač, animacijo, nagradne igre. Najpomembnejše pa je, da smo poskrbeli za avtobusne prevoze tja in nazaj, saj želimo, da se študentje varno pripeljejo na in z zabave."

Brezplačen prevoz bo potekal od Kopra (postaja pri Generation pub) do Koštabone. Za študente Turistice bo organiziran prevoz iz Portoroža do Kopra. Brezplačen prevoz bo omogočen z Generation bar & club zapestnico, ki jo prejmeš v Generation bar & club kadar koli oziroma na dan dogodka.

AVTOBUS - Koper - Koštabona - Koper
Odhodi iz Kopra: 20.30, 21.00, 21.30, 22.00, 22.30
Odhodi iz Koštabone: 2.30, 3.00, 3.30, 4.00, 4.30

AVTOBUS - Portorož - Koper - Portorož
Odhodi iz Portoroža (postaja pri Turistici):
1x med 20. in 20.30 uro
1x med 21. in 21.30 uro
Odhod iz Kopra:
1x med 3.30 in 4.00 uro
1x med 4.00 in 4.30 uro

Prvega ne pozabiš nikoli

Gregor Gulič, predsednik Študentskega sveta UP pa je poudaril: "Združevanje pri organizaciji dogodkov nas krepi in povezuje. Drage brucke in bruci. Brucovanje v Koštaboni je največje brucovanje na Primorskem in vaše prvo. Prvega pa ne pozabiš nikoli. Čaka nas 6 ur nore zabave, upam, da ste pripravljeni." :)

Prvi vstop je brezplačen, vsak nadaljnji pa 5 eur na osebo. V šotoru bo Gostilna Karjola poskrbela za hrano. Pijača bo po študentskih cenah. Spremljajte dogodek na Facebooku TUKAJ in sodelujte v nagradnih igrah.

Organizatorji in parnerji dogodka: 
ŠOUP
UŠZP - Univerzitetna športna zveza Primorske,
Študentski svet Univerze na Primorskem - ŠS UP,
Študentski Svet UP Pef,
Študentski svet UP Famnit
Študentski svet UP FTŠ Turistica,
Študentski svet UP Fakulteta za vede o zdravju,
Študentski svet UP Faculty of Management, Koper; Fakulteta za management, Koper,
UP FM Študenti
KODA Events
Generation bar & club
Gostilna Karjola

Zanimivo /povezane novice

ŠOUP priporoča

Aktualne vsebine, ki jih ne smeš zamuditi

Dogodki