Izobraževanje
sreda, 22. april 2020

Korak za korakom do diplome

Predavanje in nasveti za uspešno izvedbo diplomske naloge.

Resor za izobraževanje in študentsko svetovanje Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP) v torek, 5. maja 2020, ob 17.uri pripravlja spletno predavanje za študente, ki se pripravljajo ali pričenjajo pisati zaključna diplomska dela na izbrani fakulteti.

Naj diplomska naloga postane lažje dosegljiv cilj!

Diplomska ali zaključna naloga bo s pomočjo predavanja postala lažje dosegljiv cilj, saj se boste prijavljeni seznanili s koristnimi nasveti, ki vam bodo nedvomno pomagali pri uspešnemu pisanju diplomske naloge. Ob podanem praktično uporabnem znanju, se boste tako lahko korak za korakom lažje približali želenemu cilju in uspešno zaključili študij. 

Na brezplačnem predavanju Korak za korakom do diplome bodo udeležencem predstavljeni ključni koraki in nasveti za uspešno izvedbo diplomskega dela, in sicer izbira teme dela, mentorja, izvedba terminskega načrta pisanja in priprave, izbira literature ter drugih pomembnih podrobnosti, na katera mora biti študent pozoren.

Izvajalec predavanja je izr. prof. dr. Dejan Hozjan, koordinator mag. štud. prog. Izobraževanje odraslih in razvoj kariere.

Predavanje bo obsegalo eno uro predstavitve, nato bo predavatelj na voljo za posamična vprašanja udeležencev. 

Prijave za spletno predavanje so zaključene!

Spletno predavanje bo potekalo na programu Zoom. Podatke za dostop do spletnega predavanja bodo prijavljeni po elektronski pošti prejeli nekaj dni pred izvedbo predavanja. V kolikor programa še ne uporabljate, ga lahko naložite tukaj.  

Zanimivo /povezane novice

učenje branje kindl pad
20.10.2020

Jezikovni tečaji

Za študente UP in FPP tečaj sofinancira ŠOUP!

ŠOUP priporoča

Aktualne vsebine, ki jih ne smeš zamuditi