Splošno
torek, 06. november 2018

Komedija TRIO po akcijski ceni za študente

#študentskipopust

Študentska organizacija Univerze na Primorskem v sodelovanju z Gledališčem Koper tokrat nudimo posebno ugodnost za študente ob nakupu vstopnic, za komedijo Trio, ki bo uprizorjena 7.11.2018 ob 20. uri

Zgodba govori o treh sestrah - Donatelli, Fiorelli in Mariji, ki jih v življenju poleg skupnega očeta (materi sta dve, sestri) druži še ljubezen do popevk iz petdesetih let prejšnjega stoletja in nastopanje pod skupnim imenom Trio Pupe. Za tokratni koncert se zdi, da bi lahko bil njihov zadnji skupni nastop, saj ta mineva v pričakovanju »izida« oporoke po očetovi smrti, od katere si (četudi obstaja možnost, da je oče del premoženja zapustil tudi materama in številnim ljubicam) atraktivna in dominantna Primorka Donatella obeta največji delež ter z njim možnost za »osamosvojitev« in solistično kariero." 

Glasbena komedija vas vsekakor ne bo pustila ravnodušne, zato izkoristite priložnost in se je udeležite s prijatelji po študentski ceni 12,00 €/vstopnico. V kolikor se vas zbere skupina najmanj šestih, je cena 10,00 €/vstopnico. Na blagajni gledališča ob nakupu izkažete študentski status z veljavno študentsko izkaznico ali potrdilom o vpisu.

Vabljeni!