Izobraževanje
torek, 20. oktober 2020

Jezikovni tečaji

Za študente UP in FPP tečaj sofinancira ŠOUP!

Študentska organizacija Univerze na Primorskem študentom Univerze na Primorskem (UP) in Fakultete za pomorstvo in promet (FPP) omogoča sofinanciranje jezikovnih tečajev.

V sodelovanju z Zavodom ŠOLT bomo prvim 20-tim prijavljenim študentom UP in FPP sofinancirali izbran jezikovni tečaj, in sicer v višini 50 €.

Jezikovni tečaji na Zavodu ŠOLT

Prednosti jezikovnih tečajev na ŠOLT-u sta sproščenost in prilagodljivost, kar pomeni, da vam različne težavnostne stopnje omogočajo, da obiskujete tečaj, ki ustreza vašemu znanju. Tečaj poteka v manjših skupinah, saj se vam tako učitelj res lahko posveti. Tečaji so cenovno ugodni in intenzivni, zato se v kratkem času naučite veliko.

Jezikovni tečaji so razpisani na vsaka 2 meseca, in sicer v oktobru, decembru, februarju, aprilu  in trajajo 30 šolskih ur ter potekajo 2-krat tedensko po 2 šolski uri (PON in SRE ali TOR in ČET) ali 1-krat tedensko po 3 šolske ure (odvisno od razpisanega jezika). Tečaj se zaključi v roku 2 mesecev.

Kako se prijavim na tečaj?

Prijava na izbrani tečaj je možna preko spletne strani Zavoda ŠOLT. Najprej je potrebno izbrati želeni tečaj, nato izberete Vaš status Za študente in dijake Uni LJ in UniP, v katerem je že vštet znesek sofinanciranja.

Tečaj poteka večkrat tedensko po vnaprej določenem urniku. Pred začetkom tečaja vas kontaktira predavateljica/predavatelj, ki vam poda nadaljnja navodila v zvezi z izvajanjem tečaja.

Prijavo tečaj oddate tako, da po izpolnjeni prijavnici na tečaj, kliknete gumb na PRIJAVA IN PLAČILO PO PREDRAČUNU (Prijavite se na tečaj in poravnajte tečajnino osebno (Zavod ŠOLT v Rožni dolini, študentsko naselje, blok 7) ali z nakazilom na TRR), nato pa vam bo Zavod ŠOLT poslal vse potrebne informacije in podatke za plačilo subvencioniranega tečaja.

Ob prijavi bo potrebno izkazati status študenta z veljavno študentsko izkaznico ali potrdilom o šolanju na UP ali FPP.

Zanimivo /povezane novice