Predsednik
petek, 29. november 2013

Blog: Začetek...

Od začetka. Opravičujem se! Vsem se iz dna srca opravičujem, da zamujam. Ali da sem prehitel? Kaj? Stvari, osebe, protokole, dejanja...Tokrat imam v mislih zgolj nagovor za moje kolege in kolegice, študente in študentke UP.

No ja, opravičujem se, da ga nisem spisal prej. Si nisem vzel časa? Morda. Morda bi si ga lahko vzel več kot sicer, če bi zame dan trajal več kot je to predpisano in dovoljeno oziroma uokvirjeno. Sem podlegel pritiskom s strani sodelavcev: "Daj, napiši že enkrat nekaj!"? Morda. Morda pa raje govorim takrat, ko so moje besede boljše od mojega molka? To je že bliže resnici. Vsekakor pa se bom držal enega načelnega pravila, da se bom preko bloga odzval večkrat na mesec! Obljubim! Včasih bom suhoparno povedal kakšno o aktualnem tem in onem, drugič pa se bom osredotočil na kaj bolj prijetnega.

Alora, delam na vseh frontah, to drži kot pribito. Novi študentski sodelavci so se presenetljivo dobro znašli v delovnem okolju, potrebujejo sicer še malo tiste  samostojnosti, vendar verjamem, da bo tudi ta kmalu samoumevna. Zdaj pa še v množini: delamo! Ja, delamo!
Smo nova ekipa, ki si želi nekaj več. Še posebej ob desetem rojstnem dnevu naše organizacije. Nikakor pa pri tem ne želimo biti sami ali samoumevni. Na kaj se to nanaša? Konkretno: vsebine ŠOUP naj soustvarjajo študentje.
Pred kratkim smo na naši spletni strani objavili obrazec, preko katerega se lahko prijavite v bazo sodelavcev. Zelo preprosto, okoli 277 sekund boste porabili za prijavo, ki vam bo lahko prinesla bogate delovne in življenjske izkušnje, saj bomo prav vsakega kontaktirali in mu ponudili možnost aktivnega vključevanja. Tudi tisti, ki bi pri nas opravljali študijsko prakso, ste vabljeni.
No, za konec naj vam posredujem še en nasvet starodavnih mislecev: zadnje dni je zelo mrzlo (piha severovzhodnik), zato, oblecite si dolge žabe in volnene nogavice. So del obvezne opreme, predvsem Primorcev.
Šalo na stran, tudi ljubezen greje. Imejmo se radi.


Seit Demiri,

novopečeni predsednik ŠOUP

Zanimivo /povezane novice

26.09.2018

#imakemysoup

Študentke in študenti, pozdravljeni in dobrodošli na Obali.

02.10.2017

#imakemysoup

Študentke in študenti pozdravljeni in dobrodošli na ŠOUP-ovi spletni strani.

30.12.2016

Predsednikovo voščilo

Zaključuje se leto 2016 in z njim se končuje tudi eno poglavje našega življenja. Ob tej priložnosti bi rad, da se...