Sociala
petek, 19. maj 2017

Aktivno na kolo

Aktivno je zdravo! Resor za socialno in študentsko problematiko ŠOUP te vabi na trinajsti Zdravi maj.

Maj je mesec, v katerem želimo študente in širšo populacijo spodbuditi k zdravemu načinu življenja in opomniti na pomen zdravega prehranjevanja in aktivnega preživljanja prostega časa.

"Aktivno je zdravo!" - slogan Zdravega maja naj te opomni, da je aktivnost zdrava, naj bo manjša ali večja, lažja ali težja. Zabaven in aktiven način za preživljanje prostega časa je seveda tudi vožnja kolesa.

S kolesom se lahko pelješ v službo, na faks ali na žur! Parkiraš ga povsod, pa še polnit ga ni treba. 
Na letošnjem Zdravem maju zato, da bi udeležence spet opomnili na možnost uporabe kolesa v vsakodnevnem življenju, sodelujemo s kolesarskim spletnim portalom KupiKolo.si, ki se bo predstavilo na dogodku Zdravi maj: Študent, a zmoreš?

KUPIKOLO.si ni zgolj kolesarski portal. Je kotiček, kjer se zadržujejo tako ljubitelji kolesarjenja kot ostala populacija, ki prodaja, kupuje ali podarja svoja kolesa ter celotno opremo, ki se navezuje na kolesarstvo. Portal preko svoje rubrike kolesarske poti ponuja ideje vseh vrst za izlete s kolesom v naravo. V rubriki blog lahko poklepetate z ostalimi uporabniki in tako pridete do zanimivih člankov, idej, znanja, novih poti in izkušenj. Z rubriko ukradena kolesa pa poskušajo predvsem pomagati oškodovancu in tako v prihodnosti zmanjšati tatvine koles. Za brezhibno delovanje portala skrbi zagnan ter strokoven kader.

 

Ne glede na to s kakšnim namenom ste zašli na portal KUPIKOLO.si, vas stran ne bo pustila ravnodušne, saj se za vsakogar nekaj najde. Če samo izpostavimo nakupovanje, podarjanje in pa prodajanje koles ter celotne kolesarske opreme je to nedvomno najboljša izbira za vas, saj je KUPIKOLO.si najbolj dovršen slovenski kolesarski portal, ki bo skozi svoje delovanje še dodatno izboljšal svojo ponudbo in tako rastel v očeh uporabnikov ter vseh ostalih udeležencev v podjetju.

Zanimivo /povezane novice