Šport
ponedeljek, 20. januar 2020

Z jogo nad stres izpitnega obdobja

Z gibanjem do sprostitve.

Čas teče in nič ne reče. Izpitno obdobje je ponovno tukaj. Ker vemo, da je to za študente stresno obdobje, bomo z gibanjem poskusili ta stres odpraviti ali pa vsaj omiliti.

Tudi letos bomo za vas brezplačno organizirali uro vadbe joge. Tokrat bo vadba potekala 29.1.2020 v telovadnici Gimnazije Koper na Goriški ulici v Kopru. Začeli bomo ob 20.00. Število mest je omejeno zato prijavi sebe in svoje prijatelje še danes na prijave@uszp.si (dopiši: Prijava joga, ime in priimek). 

Tokrat nas bo skozi vadbo joge vodila Nuša Pevc, mednarodno certificirana učiteljica joge (RYT400) z izkušnjami učenja joge in meditacije, tako pri nas, kot v tujini, ki je o svojih urah joge povedala: "Moje ure joge niso zgolj fizična telovadba, temveč celostna vadba za telo, um in dušo. So čas, ki ga v današnjih prenatrpanih urnikih namenimo samim sebi. Vadbo asan oziroma jogijskih položajev, ki je včasih bolj dinamična, včasih pa bolj statična, dopolnjujemo z različnimi dihalnimi in sprostitvenimi vajami.  Ves čas pa delamo na pozornosti, ki jo potem z blazine za jogo prenašamo tudi v svoje vsakdanje življenje. Verjamem, da je joga najboljša protiutež sodobnemu stresnemu življenju in dokaz za to je ravno njena vse večja priljubljenost po vsem svetu." Več lahko preverite na: www.nushyoga.com, FB: Nush Yoga, IG: nush_yoga

Vadba, ki jo v izpitnem obdobju potrebujemo prav vsi. Vidimo se v telovadnici, kjer bomo s skupnimi močmi premagali stres izpitnega obdobja! :)