Bodi del ekipe - postani prostovoljec!

Univerzitetna športna zveza Primorske (UŠZP) bo prihodnje leto od 24. do 28. junija 2020 organizirala FISU Svetovno univerzitetno prvenstvo v floorball-u. Na tekmovanju pričakujemo veliko število tekmovalcev, prostovoljci pa so eden od glavnih podpornih stebrov realizacije takšne prireditve, zato vse študente in vse ljubitelje športa vabimo, da nam priskočijo na pomoč!

Kot smo že zapisali, čeprav je zunaj mraz, smo pri UŠZP z mislimi že pri poletju, oziroma zadnjih dneh meseca junija. Ker pričakujemo udeležbo tako velikega števila ekip z vseh koncev sveta, objavljamo prvi poziv za prostovoljce. Prve prijave se tako počasi že zbirajo, čeprav bomo intenzivnost promocije prvenstva začeli stopnjevati s pričetkom spomladanskega študijskega semestra.

Če torej želite med poletnimi počitnicami preživeti pester teden, uživati v morju in soncu, spoznati študente z vsega kontinenta, se ob tem zabavati, nabirati delovne izkušnje in se tudi naučiti kaj koristnega, potem se lahko že sedaj prijavite za prostovoljca, prostovoljko. 

Prostovoljci boste dobili majice, kapice in še nekaj praktičnih daril, poskrbljeno bo za prehrano, za pijačo in tudi za senco, preverjamo pa še možnost opravljanja obvezne študijske prakse na prireditvah. 

Prostovoljci boste razdeljeni po sektorjih, kot so tekmovanje, spremstvo ekip, informacije, press center, prevozi, VIP, protokol… 

Obeta se tudi veliko večerne zabave, tako v sklopu prvenstev, kot tudi v sklopu poletne turistične sezone, katera bo v mestu prav tisti teden doživela vrhunec v obliki nekdanje 'Koprske noči'. 

Prijave sprejemamo na: https://goo.gl/HNQ63B

Za vse dodatne informacije lahko pišete na info@uszp.si


FISU Svetovno univerzitetno prvenstvo bo potekalo v sodelovanju s Slovensko univerzitetno športno zvezo (SUSA), Floorball zvezo Slovenije, Študentskem svetom Univerze na Primorskem, Študentsko organizacijo Univerze na Primorskem, Mestno občino Koper.