Udeležba reprezentanc UP, 2018-2019

DUP v košarki 3x3 2018/19

V petek, 5. Oktobra 2018 se je reprezentanca UP v košarki 3x3 odpravila v Študentski kampus na Pivovarniški ulici 6 v Ljubljani, ki je gostil Državno univerzitetno prvenstvo v košarki 3x3 za študijsko leto 2018/19.Na DUP sta nastopili dve primorski ekipi – UP 3x3 (Vac, Petrič, Klepač, Miličević) in Obala (Škerbec, Volk, Miklavčič, Pančič). Po polfinalnih in finalnih dvobojih pa sta obe ekipi stopili na oder za zmagovalce z doseženim 2. (3x3 UP) in 3. mestom (OBALA).


Končni vrstni red:

CJSTABALL (Anže VINAZZA - UL, Fakulteta za šport, Lovro FIŽULETO - UL, Fakulteta za šport, Gašper Jordan Rojko - UL, Fakulteta za družbene vede, Nik KUČEJ - UL, Fakulteta za družbene vede)

3X3 UP (David VAC - UP, Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije, Tine PETRIČ - UP Fakulteta za turistične študije Turistica, Teo KLEPAČ - UP, Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije, Siniša MILIČEVIĆ - UP, Fakulteta za management)

OBALA (Tim ŠKERBEC - UP, Fakulteta za management, Andrej VOLK - UP, Fakulteta za management, Enej MIKLAVČIČ - UP, Fakulteta za vede o zdravju, Filip PAČARIĆ - UP, Fakulteta za management)

VZHOD 1 (Gašper MOŠKOTEVC - UL, Pravna fakulteta,Uroš VEZONIK - UL, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo, Dejan NAVODNIK - UL, Filozofska fakulteta, Rok VERČKO - UL, Fakulteta za elektrotehniko)


DUP v curlingu 2018/19

Reprezentanca UP v curlingu se je v ponedeljek, 5. novembra 2018, udeležila prvega dela Državnega univerzitetnega prvenstva v curlingu za tekoče študijsko leto. V skupinskem delu tekmovanja, katerega se je udeležilo 20 študentskih moštev, so nastopali v eni od  petih predtekmovalnih skupin.Univerzo na Primorskem so zastopali ‘’Pedagoški ledeniki’’ (Miha Štilec, Matic Lozinšek, Tadej Trampuš in Lovrenc Habe, vsi iz Pedagoške fakultete UP), ki so se tekmovanja udeležili že prejšnje študijsko leto 2017/2018 in zasedli odlično 6. mesto. Letos so se ponovno podali na led, kjer so se v dveh tekmah borili s favoriti prvenstva in si priborili zmago enega niza. Tako je Ekipa UP s svojimi nastopi zaključila v skupinskem delu tekmovanja.