Šport
petek, 18. januar 2019

Prvi večer v letu 2019 z Rokom Crnico

Večeri z uspešnimi športniki slovenske Istre.

V torek, 22. januarja, bo UŠZP gostila prvega od javnih intervjujev z lokalnimi vrhunskimi športniki v letu 2019. Tokrat se nam bo v prostorih študentskega centra na Čevljarski ulici pridružil kapetan članske vrste Vaterpolo društva Koper Primorska Rok Crnica. 

Rok bo zanimiv sogovornik, pa ne le zato, ker je nekdanji slovenski članski reprezentant s koprskim klubom decembra osvojil Pokal Slovenije in tako tudi avtomatsko najavil kandidaturo za naslov slovenskih prvakov za leto 2019. Tudi zgodba o povratku prvega slovenskega predstavnika v mednarodna klubska tekmovanja po bankrotu stare Vaterpolo zveze Slovenije bo zanimiva. Še najbolj pa bodo najbrž pozornost obiskovalcev večera z vrhunskim športniki pritegnile zgodbe iz Avstralije. 

Crnica je namreč do lani vrsto let živel, igral vaterpolo in tudi študiral management v Sydneyu. Kako vse to poteka v deželi 'dol spodaj' boste torej izvedeli v torek, tokrat že ob 17. uri. Kasneje mora namreč kapetan koprske vaterpolo ekipe na trening. 

Vabljeni vsi, vstopnine ni, sicer pa vsem študentom Univerze na Primorskem ob koncu prvega semestra želimo uspešno izpitno obdobje!