Mednarodno
petek, 13. september 2019

Video natečaj

»EU projekt, moja zgodba«

Rad spoznavaš Slovenijo, snemaš in potuješ? Potem sodeluj v video natečaju EU PROJEKT, MOJA ZGODBA 2019. Posnemi video in osvoji letalsko karto za dve osebi v eno od EU prestolnic. Lanski nagrajenci so si izbrali Varšavo, v katero EU prestolnico pa bi se odpravil ti?

Kako do nagrade?

Prijavi se z videom v dolžini do 60 sekund, ki prikazuje projekt, osebo ali zgodbo, sofinancirano iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Evropskega socialnega sklada ali Kohezijskega sklada. Iz videoposnetka mora biti razvidna povezava z evropskim sofinanciranjem (npr. omenjeno preko govora, s podnapisom, prikazom EU table ali kako drugače).

Posnetek, ki je lahko posnet s kamero ali mobilnim telefonom v kakovosti HD (vsaj) 720p (lahko gre tudi za animiran video) objavi na enem od svojih kanalov (Youtube, Vimeo, Facebook ali podobno) in nam pošlji povezavo prek spodnjega obrazca do 10. 11. 2019.

Če bo video vključeval besedilo, mora biti v slovenskem jeziku (lahko tudi s podnapisi v slovenskem ali angleškem jeziku).

Natečaj je odprt za vse državljane Evropske unije, ki so stari 18 let in več.

Podrobnosti s pogoji sodelovanja v priponki.

Nagrada

Podelili bodo letalsko karto za dve osebi v eno od prestolnic EU. Letalski karti bomo podelili zmagovalcu spletnega glasovanja, ki bo na spletni strani www.eu-skladi.si po koncu oddaje videov do 15. 12. 2019.

Zmagovalec bo znan 17. decembra 2019.

Kaj so evropski projekti?

Če si že kdaj obiskal Narodno galerijo, kopališče v Tivoliju, Pot pastirskih škratov na Krvavcu ali enega od 25 zdravstvenih domov po Sloveniji, uporabil storitve E-uprave ali se zapeljal po avtocesti med Draženci in Gruškovjem, si jih že spoznal.

Vse to so evropske zgodbe, podprte z evropskimi sredstvi. Pogosto jih označujejo table z napisom »Naložba v vašo prihodnost«, namige pa lahko poiščete tudi na http://eu-skladi.si/sl/ekp/primeri-dobrih-praks). Vsi sofinancirani projekti so sicer objavljeni na http://eu-skladi.si/sl/seznam-projektov.

Za dodatne informacije nam piši na info.svrk@gov.si.


Zanimivo /povezane novice

boat ladja
10.06.2020

BOAT ŠOUPijada

Izlet vključuje vstop na ladjo, hrano in pijačo.

študentska soba
31.03.2020

Call to landlords

Help us overcome the current financial distress!

ŠOUP priporoča

Aktualne vsebine, ki jih ne smeš zamuditi

Dogodki