Mednarodno
sreda, 04. april 2018

Turizmijada 2018

Nepozabna in edinstvena izkušnja v Budvi.

Spet je leto naokrog in na vrsti je tokrat že 11. Turizmijada, nepozabna in edinstvena izkušnja sredi Budve. Tega dogodka preprosto ne smete zamuditi, saj gre za največje druženje študentov turizma na področju nekdanje Jugoslavije. Tisti, ki ste se je že udeležili, veste, o čem govorimo, zato vas pozivamo, da o svojih izkušnjah podučite tiste, ki se Turizmijade še niso udeležili.

Glavne aktivnosti na Turizmijadi so izobraževanje, športna tekmovanja in v prvi vrsti druženje s študenti turizma, k udeležbi pa vabimo tudi študente drugih fakultet.

ITINERARIJ:
Dan I: torek, 01.05.2018
Odhod iz Ljubljane (Dolgi most) ob 18. uri ter odhod iz Portoroža (avtobusna postaja pred Turistico) ob 20. uri. Nočna vožnja proti Črni Gori.

Dan II: sreda, 02.05.2018
Prihod v Budvo ter check in v hotelu BIP**. Sledi “Welcome party” za vse udeležence, kjer se boste lahko spoznali z ostalimi študenti turizma iz regije ter raziskovanje okolice v lastni režiji. Kasneje bo otvoritvena slovesnost Turizmijade, na kateri se bodo predstavile vse udeležene fakultete, ter skupinsko fotografiranje. Večer je namenjen spoznavni zabavi.

Dan III: četrtek, 03.05.2018
Otvoritev konference in predavanja številnih znanih akademikov iz vse Evrope, ki predavajo o izbranih temah. Začnejo se tudi športna tekmovanja, ki pritegnejo tako igralce kot gledalce. Več informacij ter končen urnik predavanj ter potek športnih tekmovanj boste prejeli naknadno. Zvečer sledi zabava v diskoteki Trocadero.

Dan IV: petek, 04.05.2018
Potekalo bo Case study tekmovanje, ki bo dopolnjeno s kvizom o globalni vpetosti turizma v gospodarstvo. Tekom dneva bodo ponovno potekala športna tekmovanja in zabava ob bazenu, imeli bomo prav tako čas za počitek na plaži in ostale aktivnosti. Zvečer sledi nova zabava.

Dan V: sobota, 05.05.2018
Ta dan je na sporedu zaključek športnih tekmovanj s spremljevalnim programom dnevne zabave. Zvečer sledi poslovilna zabava z razglasitvijo zmagovalcev in podelitvijo pokalov in tradicionalnim zaključkom, ki naj ostane presenečenje.

Dan VI: nedelja, 06.05.2018
V jutranjih urah se Turizmijada za študente Turistice konča, poslovimo se od kolegov in Budve. Čaka nas še dnevna vožnja proti Sloveniji in prihod v večernih urah.

CENA
(za študente UP FTŠ del stroškov prevoza krije Študentski svet UP FTŠ Turistica s sredstvi za obštudijske dejavnosti):

  • A) 155,00€ - za študente Turistice, ki se prijavijo in PLAČAJO! vključno do 31.03.2018
  • B) 175,00€ - za študente Turistice, ki se prijavijo in plačajo po 01.04.2018
  • C) 175,00€ - za študente drugih fakultet

>>PRIJAVA TUKAJ <<

V CENO JE VKLJUČENO:

  • 4 x polni penzion v Hotelu BIP **
  • prevoz in cestne pristojbine,
  • organizacija in spremljanje potovanja,
  • kotizacija za konferenco,
  • športna in intelektualna tekmovanja,
  • turistična taksa,
  • vstopi na zabave organizirane v sklopu Turizmijade,
  • Coris zavarovanje,
  • DDV.

DOPLAČILA:

  • Kavcija za morebitno škodo (5 EUR) - se pobira na avtobusu.

Minimalno število udeležencev: 80 študentov
Maksimalno število udeležencev: 100 študentov

V primeru dodatnih vprašanj kontaktirajte organizatorja, Matic Paska na matic.paska@gmail.com.

Zanimivo /povezane novice