Splošno
petek, 11. maj 2018

ŠOUPov INFOrmator

Sledi nam še naprej in bodi obveščen/a!

Zaradi zakonskih sprememb pozivamo vse, ki že spremljate novice ŠOUP preko ŠOUPovega INFOrmatorja in tiste, ki jih še ne, da se ponovno prijavite na naše novice. 

Znotraj pravnega reda EU je bila pred dvema letoma sprejeta Uredba EU 2016/679 - Splošna uredba o varstvu podatkov, bolj poznana po okrajšavi GDPR, ki v veljavo stopa 25.5.2018. Namen uredbe je poenotiti pravila za varstvo osebnih podatkov na območju EU in predvsem zagotoviti še bolj skrbno ravnanje z osebnimi podatki v vseh organizacijah, ki obdelujejo osebne podatke.

Na Študentski organizaciji Univerze na Primorskem (ŠOUP) osebne podatke v skladu s trenutno veljavno zakonodajo že sedaj obdelujemo nadvse skrbno in odgovorno. S prihodom nove Splošne uredbe o varstvu podatkov bomo skrbnost in odgovornost pri obdelavi vaših osebnih podatkov dvignili na še višjo raven ter vam tako zagotovili večjo varnost.

Obdelava osebnih podatkov, ki jih zbira ŠOUP, bo odslej generalno urejena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je objavljena na spletni strani www.soup.si/gdpr in www.soup.si.

Nova ureditev na področju uporabe in obdelave osebnih podatkov prinaša številne prednosti za uporabnike, na primer:

  • okrepljen nadzor nad vašimi osebnimi podatki in njihovo preprosto spreminjanje,
  • enostavnejše podajanje zahteve za popravek in izbris osebnih podatkov,
  • podajanje jasne in izrecne privolitve, za katere namene lahko uporabljamo vaše podatke.

Na povezavi ---->TUKAJ<---- je na voljo soglasje za nadaljnjo uporabo vaših osebnih podatkov za obveščanje o izvedbi obštudijskih dejavnosti, razpisov, pozivov, prijav in dogodkov, ki jih organiziramo, soorganiziramo ali podpiramo prek izbranih kanalov. Prosimo vas, da soglasje na zgoraj podani spletni povezavi izpolnite in se ponovno vpišete v ŠOUPov informator.

ŠOUPov INFOrmator vam omogoča, da ste prvi obveščeni o dogodkih, razpisih, štipendijah in ekskluzivnih akcijah, ki jih je mogoče izkoristiti s spremljanjem naših kanalov obveščanja, zato vas prosimo, da soglasje na zgoraj podani spletni povezavi izpolnite in se ponovno vpišete v ŠOUPov INFOrmator. Ostani z nami in uživaj aktivno življenje!

V primeru kakršnihkoli vprašanj glede Splošne uredba o varstvu podatkov in spremembah, ki jih prinaša, se lahko obrnete na naš elektronski naslov info@soup.si.Zanimivo /povezane novice