Izobraževanje
ponedeljek, 10. oktober 2022

ŠOUP pripravlja podjetniški dogodek SPOZNAJ SVET STARTUPOV

Resor za izobraževanje in študentsko svetovanje ŠOUP pripravlja TALK SHOW: SPOZNAJ SVET STARTUPOV v sodelovanju s Primorskim tehnološkim parkom. 

Dogodek je BREZPLAČEN, potrebna pa je predhodna prijava.

PRIJAVA na tej povezavi.

  • KDAJ: 13. 10. 2022 ob 18. uri
  • KJE: v prostorih ŠOUP, Čevljarska 27, 6000 Koper

Gosta talk showa bosta podjetnika Boštjan Pečar, Malner cider in Matjaž Kljajić, Gina's Woofs.

Pridruži se nam in ostani na druženju z degustacijo!

Kaj nas čaka?

Prvi gost bo Matjaž Kljajić, Gina's Woofs. 

Gina's Woofs zgodba se je začela iz enostavne želje. Jana je na dolgih sprehodih s čudovito belo samojedko Gino začela pogrešati barve. Našla jih ni pri nobenem ponudniku pasje opreme, zato je Jana, grafična oblikovalka po stroki in kreativna vizualka po duši, začela snovati in risati svoje vzorce, ki bi jih nekoč tudi materializirala.

Nato se je pripetil nesrečen splet okoliščin in izguba Gine. Dogodek je spodbudil, da v spomin na Gino, Janino idejo s partnerjem Matjažem tudi realizirata. Združila sta dolgoletna oblikovna, kreativna in poslovna znanja. Po nekajmesečnem raziskovanju, šivanju, oblikovanju in testiranju sta razvila prvo linijo Gina's Woofs opreme.

Gost talkshowa bo tudi Boštjan Pečar, Malner cider. 

Že kot otroka sta Boštjan in Maja staršema pomagala pri delu v sadovnjaku, zato sta velik del svojega otroštva preživela med krošnjami jablan. Po očetovi upokojitvi sta se odločila, da družinsko sadjarsko obrt dvigneta na višji nivo.

Ustvarila sta svojo blagovno znamko in predstavila novo osvežilno pijačo cider Malner. Njun cider je narejen iz domačih slovenskih jabolk, ki zorijo v sončnem nasadu na robu Brkinov.


Zanimivo /povezane novice