Splošno
petek, 20. april 2018

Slikarska šola Brina Torkar podarja članarini

Kulturna 10ka prinaša nove nagrade.

V sklopu projekta Kulturna 10ka od petka, 20.4., do ponedeljka, 23.4., na družbenih omrežjih ŠOUP poteka nagradna igra za 2 mesečni članarini za obisk slikarske šole Brine Torkar.

Sodeluj tudi ti, všečkaj in komentiraj objave o nagradni igri na Facebook strani ŠOUP ali Instagram profilu ŠOUP.

Podarjena mesečna članarina velja za mesec maj. Slikarska šola poteka vsako sredo od 16 do 19. ure na ŠCUP (z začetkom 9.5 - 4 srečanja).

Kulturna 10ka

V sklopu Resorja za socialno in študentsko problematiko ŠOUP se bo do konca leta 2018 izvajal nov projekt imenovan Kulturna 10ka.

"Ker si želimo, da bi se študentje pogosteje udeležili kulturnih in glasbenih dogodkov ali aktivnosti, bomo od marca do konca decembra 2018 izbrali 10 prireditev/aktivnosti, za katere menimo, da spodbujajo kulturno udejstvovanje ali omogočajo zabavno ter aktivno preživljanje prostega časa, ter študentom ponudili brezplačne vstopnice ali članarino," sporoča Kristina Taja Grünfeld, sekretarka za socialno in študentsko problematiko ŠOUP.

Izbrani dogodki bodo sproti objavljeni na spletnih in družbenih omrežjih ŠOUP v obliki nagradne igre. V slednji lahko sodeluje vsak študent, ki bo komentiral in všečkal objavo igre na družbenih omrežjih ŠOUP.

Veliko sreče in ne pozabite spremljati objave o prireditvah, za katere si bo moč priboriti vstopnice do konca projekta! Predlagamo tudi, da obiščete Facebook stran ŠOUP in na gumbu Všečkano označite Prikaži kot prvo (primer: slika spodaj).