Mednarodno
sreda, 20. november 2019

Red Bull Can You Make It?

Vsi pogumni študentski pustolovci pozor!

Prišel je vaš čas -- Red Bull Can You Make It? 2020 prijave so odprte in čakajo na tvojo ekipo!

Red Bull Can You Make It? je izziv, na katerem se na pot po Evropi odpravi 200 ekip iz skoraj 60 držav. Njihova naloga je, da s pomočjo iznajdljivosti, prijateljske zvestobe in pločevink Red Bulla v sedmih dneh dosežejo Berlin, vmes pa doživijo karseda veliko.

Kaj je Red Bull Can You Make It?

Tekmovanje je šprint do ciljne črte, ampak zmaga ni osrednji namen; ni pomembno kdaj prideš, temveč kako. Enotedenska pot v Berlin bo vsako ekipo ponesla na vsaj 1000 km dolgo pot, skozi celotno dogodivščino pa bodo kot edino valuto smeli uporabljati pločevinko Red Bulla. Prijave se odpiraja danes, 1. oktobra 2019, zaključijo pa se v ponedeljek, 17. februarja 2020.

Prizorišče?

200 ekip iz 60 držav bo svojo pot začelo ne eni izmed 5 štartnih lokacij: Barcelona, Budimpešta, Amsterdam, Milano in Kopenhagen. Na poti v Berlin bodo prepotovali več kot 1000 km in pri tem obiskali številne kultne kotičke stare celine.

Kdaj poteka?

Red Bull Can You Make It? bo potekal med 21. in 28. aprilom 2020, prijave pa bodo odprte med 1. oktobrom 2019 in 17. februarjem 2020.

Okej, kako se prijavim?

  1. korak: S prijatelji sestavi tričlansko ekipo. Pomembno je, da ste vsi člani študentje.

  2. korak: Ustvarite video, ki ne presega 60 s, v katerem razložite, zakaj si prav vi zaslužite oditi na nepozabno potovanje po Evropi. Posnetek najkasneje 17. februarja 2020 objavite na Red Bull Can You Make It? spletni strani, pri tem pa ne pozabite pokazati, zakaj ste drugačni od ostalih ekip. Imate v svojih vrstah akrobata? Računalniškega genija? Govorite številne tuje jezike, ali pa imate skrivno sposobnost, ki jo mora spoznati svet? To so vse vrline, ki vas ločijo od ostalih in vas naredijo odlične kandidate za nepozabno popotovanje po stari celini, na katerem so edino dovoljeno plačilno sredstvo pločevinke Red Bulla.

  3. korak: Usedite se, sprostite se … ampak pojdite v akcijo! Zberite podporo prijateljev, družine in svetovnega spleta, kajti le ekipe, ki bodo v svoji državi prejele največ glasov, bodo lahko odšle na dogodivščino svojega življenja. Po končanem obdobju glasovanja bodo modri sodniki pregledali videe najbolj popularnih ekip in se odločili, kdo se bo podal na pot v Berlin. Finalisti bodo potem povabljeni, da se zberejo na eni izmed petih štartnih točk, od koder se bodo podali na pustolovščino, ki jih bo ponesla daleč od doma in jih s tem bolj povezala kot karkoli drugega na tem svetu. Tvoja priložnost se začenja danes.

Zakon, ampak resno, kje lahko začnem?

Vse podrobnosti se nahajajo na Red Bull Can You Make It? spletni strani, za sveže novice pa spremljaj lokalni dogodek. Ne pozabi, rok za prijavo je 17. februar 2020!