Mednarodno
četrtek, 01. marec 2018

Poslovna poletna šola ABC Business Academy

Šolanje v Torontu, Munchnu in Silicon Valleyu.

Poslovna poletna šola ABC Business Academy v sodelovanju s Študentsko organizacijo Univerze na Primorskem (ŠOUP) in Študentskim svetom Fakultete za management vabi na predstavitev študijskih poletnih programov v torek, 6. 3. 2018, ob 12. uri na UP Fakulteti za management v Kopru (predavalnica B2, Trg Brolo 12).  

ABC Business Academy je organizacija, ki ponuja poslovne poletne programe za študente v najbolj gospodarsko razvitih in rastočih okoljih na svetu. Na poletnih šolah Toronto Business Academy, Munich Business Academy in Silicon Valley Academy boste lahko spoznali, kako se podjetništvo razvija v velikih mestih, reševali resnične problem nekaterih velikih podjetij, obiskali največje svetovne korporacije kot so Twitter, LinkedIn, Apple, Google, Bank of Montreal, BMW, in se imeli možnost učiti od uspešnih poslovnežev.

Obisk katere izmed poletnih šol boste lahko izkoristili tudi za spoznavanje tuje kulture in raziskovanje okolice, organizirano pa je tudi nekaj izletov, kot na primer izlet na Niagarske slapove, v San Francisco in obisk Allianz Arene.

ABC Business Academy je odlična priložnost tudi za spoznavanje novih ljudi in vzpostavitev povezav po celem svetu. Do sedaj so naše poletne šole že obiskali udeleženci iz več kot 30 različnih držav in 4 različnih kontinentov, kar je odlična priložnost za navezovanje stikov po celem svetu.

Če si tudi sam želiš preživeti razburljivo poletje, potem pridi na predstavitev, kjer vam bo bivši udeleženec in sedanji ambasador za Slovenijo razložil potek programa, razlike med programi po krajih in odgovoril na morebitna vprašanja.

Če se predstavitve ne boste uspeli udeležiti, lahko za več informacij pišete tudi na: miha@abc-businessacademy.com

FB dogodek: Klik



Zanimivo /povezane novice