Izobraževanje
ponedeljek, 16. april 2018

Podjetna Primorska in Izola

Predstavitev podpore razvoju novih podjetniških idej in nepovratnih sredstev za energetsko obnovo objektov.

PREDSTAVITEV PODPORE RAZVOJU NOVIH PODJETNIŠKIH IDEJ IN NEPOVRATNIH
SREDSTEV ZA ENERGETSKO OBNOVO OBJEKTOV ZA OBČANE IN PODJETNIKE

»Podjetna Primorska in Izola«

Kdaj? Sreda, 18.4.2018 ob 14.00 uri

Kje? Sejna soba občinskega sveta Občine Izola-Isola, Kristanov trg 1, Izola

Dogodek se bo odvil v sodelovanju Občine Izola, Javnega zavoda za podjetništvo in razvojne projekte Občine Izola, UIP Univerzitetnega razvojnega centra in inkubatorja in Primorske ter Svetovalne Pisarne ENSVET.

UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske v sodelovanju z Agencijo SPIRIT v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2018 in 2019 »SIO 2018-2019« organizira promocijsko motivacijski dogodek za potencialne podjetnike, dijake, študente in druge zainteresirane na temo promocije podjetništva, aktualnih dogodkov in natečajev, ter drugih podpornih storitev UIP, ter spoznavanja primerov dobre prakse iz start-up skupnosti.

Program dogodka je usmerjen v predstavitev tekočih aktivnosti UIP, dobrih praks ter ozaveščanje udeleženih o programu »SIO 2018-2019«. Na dogodku bodo podane podrobnejše informacije o podjetniškem natečaju Podjetna Primorska 2018, predstavljeni bodo cilji natečaja, pogoji sodelovanja za prijavitelje, kategorije, nagradni sklad ter ostale podrobnosti pri sami prijavi. Informacije o natečaju so dostopne tudi na spletnem mestu: http://www.uip.si/kaj-je-podjetna-primorska.

S strani Svetovalne pisarne mreže ENSVET bodo predstavljena razpoložljiva nepovratna sredstva, obstoječi krediti Eko sklada in druge pomembne informacije v zvezi z energetsko učinkovitostjo. Občina Izola bo v sodelovanju z JZP Izola predstavila Javni razpis o dodeljevanju proračunskih sredstev za pospeševanje razvoja podjetništva v Občini Izola ter svojo vlogo v okviru Podporne točke za EUSAIR.

Zanimivo /povezane novice