Šport
ponedeljek, 29. januar 2018

Paket vstopnic KK Sixt Primorska: Split, Helios Suns

Brezplačne vstopnice za kar 3 tekme!

Košarkarje Sixta Primorske v sredo v Areni Bonifika čaka izjemno pomemben obračun v boju za mesta na zaključnem turnirju Druge divizije Lige ABA z ekipo iz Splita. Uvodna sobota v februarju bo v Športni dvorani Lucija povsem košarkarsko obarvana. Na tekmi 16. kola prvega dela Lige Nova KBM se bosta ob 17.45 najprej pomerili ekipi Sixta Primorske in Helios Suns, ob 20.30 pa bo sledil še obračun 19. kola 2. SKL med Portorožem in Grosupljim.

NAPOVEDNIK TEKEM:
Sixt Primorska : Split (31.1.2018, 18.00, Arena Bonifika)
Sixt Primorska : Helios Suns (3.2.2018, 17.45, Športna dvorana Lucija)
Portorož : Grosuplje (3.2.2018, 20.30, Športna dvorana Lucija)

Medtem, ko primorski »tigri« odločno korakajo proti drugemu delu državnega prvenstva in zaključnemu turnirju regionalnega tekmovanja, v katerem v tej sezoni nastopajo prvič, ekipa Portoroža v tem trenutku zaseda osmo mesto v 2. SKL in ima na svojem računu sedem zmag na sedemnajstih tekmah. Del portoroške ekipe so tudi Vadym Prokopenko in Luka Rožanc, oba igralca Sixta Primorske, slednji je celo najboljši strelec moštva s povprečjem 15,0 točk na tekmo, ter Rafael Baldassi, ki je na začetku sezone tudi nosil dres Sixta Primorske, nato pa bil posojen v Portorož.

Pred, med in po obeh tekmah po v Športni dvorani Lucija potekala tudi akcija Podarite nam modro srce. Svoje tople in iskrene misli, bodo lahko vsi obiskovalci Dneva primorske košarke zapisali na posebej oblikovane nalepke v obliki modrega srca ter jih nalepili na stekleno steno pri vhodu v dvorano.

V okviru akcije Podarite nam modro srce, bo po tekmi s Helios Suns, ob 20.00, v Športni dvorani Lucija potekal tudi pogovor z enim izmed ambasadorjev akcije, igralcem Sixta Primorske in zlatim reprezentantom Slovenije, Maticem Rebcem.

Obe tekmi bodo dodatno popestrili plesni nastopi skupine Pike, manjkala pa ne bo niti maskota Sixta Primorske, tiger »Sixty«.

Vstopnice za ogled tekme so že v prodaji, v sodelovanju s ŠOUP pa je za študente UP in FPP na voljo omejeno število brezplačnih vstopnic.

Prijave za ogled tekme na ŠOUP zbiramo do 12. ure, 31. januarja na spletnem prijavnem obrazcu. Vstopnice bodo na voljo na dan tekme na blagajni Arene Bonifika. S seboj prinesite osebno in študentsko izkaznico ali potrdilo o vpisu.

#dejmotigri