Šport
torek, 06. marec 2018

Paket vstopnic KK Sixt Primorska: Šenčur GGD, Krka

Brezplačne vstopnice za kar 2 tekmi!

Moštvo Sixta Primorske v nedeljo, 11. marca, čaka obračun drugega kola Lige Nova KBM za prvaka. V ponovitvi finala zaključnega turnirja 17. Pokala Spar, se bodo primorski »tigri« v Areni Bonifika ob 19. uri pomerili s Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo. V četrtek, 15. marca, ob 17. uri, pa se bodo v Areni Bonifika na tekmi 20. kola Druge divizije Lige ABA pomerili z novomeško Krko. Dvoboj bo zagotovo sila zanimiv, saj se tako Primorci, kot tudi Novomeščani še borijo za mesto na zaključnem turnirju Lige ABA 2.

Prvo domačo tekmo Lige Nova KBM za prvaka bodo pri KK Sixt Primorska izkoristili za posebno akcijo. Dan žena bo sicer v nedeljo 11. marca že mimo, kljub temu pa bodo imele vse predstavnice najnežnejšega spola na nedeljski obračun s Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo brezplačen vstop.

Vstopnice za ogled tekme so že v prodaji, v sodelovanju s ŠOUP in UŠZP pa je za študente UP in FPP na voljo omejeno število brezplačnih vstopnic.

Prijave za ogled tekme 11. marca na ŠOUP zbiramo do 9. marca do 13. ure na spletnem prijavnem obrazcu TUKAJ, za tekmo 15. marca pa TUKAJ. Vstopnice bodo na voljo na dan tekme na blagajni Arene Bonifika. S seboj prinesite osebno in študentsko izkaznico ali potrdilo o vpisu.

#dejmotigri