Splošno
nedelja, 29. september 2019

Najbolj pomembna informacija za bruce je ...

... kako si skrajšati čas vpisa na bone?

Fakulteta, novo mesto, bivanje od doma in milijon novih informacij je za novopečene študente prava mora. Kaj je najboljši nasvet, ki ga bruci lahko dobite, da bo prvi teden minil brez zapletov?

Kako in kje se vpisati v sistem subvencionirane študentske prehrane, itak!

Kdor se prvič vpisuje v sistem, se mora najprej vpisati preko spletne strani Šudentske prehrane TUKAJ. Spletna stran je lahko čez dan precej obremenjena, zato se poskusi že doma ali telefona vpisati izven uradnih ur Točk SŠP. Ob vpisu prejmeš kodo (lahko tudi narediš posnetek zaslona in pokažeš referentki ob vpisu na Točki SŠP).

S seboj prinesi veljavno osebno izkaznico in potrdilo o vpisu (original, ne kopije).

Točka SŠP v Kopru se nahaja v Študentskem centru Univerze na Primorskem na Čevljarski ulici 27 v Kopru, celoten seznam točk pa najdeš tukaj.

Ostale pomembne informacije za bruce najdeš na zavihku INFO BRUC.

Kaj pa zabava?

Prvi spoznavni večer študentov UP bo 1.10.2019 v Generation bar & pub, ne zamudi niti 22. Jesenske Čiste 10ke in Brucovanja 16.10.2019. :)

Kaj dogaja na Obali?

Najbolj aktualne novice študentske obalne scene so na voljo na naših družbenih omrežjih Facebook in InstagramPriporočamo tudi, da se vpišeš ŠOUP INFOrmator, na katerem preko elektronske pošte obveščamo o o izvedbi obštudijskih dejavnosti, razpisov, pozivov, prijav in dogodkov, ki jih organiziramo, soorganiziramo ali podpiramo.

Nagradna igra dobrodošlice

ŠOUP in Mjob ob pričetku študijskega leta 2019/2020 od 1. 10. 2019 do vključno 11. 10. 2019 pripravlja nagradno igro »Odpelji se v študentski lajf« ... z novim električnim skirojem!


Zanimivo /povezane novice

ŠOUP priporoča

Aktualne vsebine, ki jih ne smeš zamuditi

Dogodki