Splošno
sobota, 28. september 2019

Na tekočem s študentskim lajfom na Obali

Bodi na tekočem, prejmi nagrado!

Še mesec dni nas loči do pričetka novega študijskega leta!

Z vpisom na fakulteto ne izbereš le kraja študija, pač pa tudi novo prebivališče in okolje, v katerem se vključuješ v različne obštudijske dejavnosti in preživljaš svoj prosti čas. Zato te poleg študijskih programov, o katerih boš izvedel/a na faksu, najverjetneje zanima tudi kaj se dogaja izven predavalnic.

Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) obstaja zate. Na nas se obrni kadarkoli potrebuješ pomoč. Zate prirejamo tudi veliko različnih obštudijskih dejavnosti

Kaj dogaja na Obali?

Najbolj aktualne novice študentske obalne scene so na voljo na družbenih omrežjih ŠOUP, priporočamo pa tudi, da se vpišeš ŠOUP INFOrmator, na katerem preko elektronske pošte obveščamo o izvedbi obštudijskih dejavnosti, razpisov, pozivov, prijav in dogodkov, ki jih organiziramo, soorganiziramo ali podpiramo.

Nagradna igra!

Vsi tisti, ki se boste v ŠOUP novičnik prijavili do 25.9.2019, boste sodelovali v nagradni igri, ki jo izvajamo v sodelovanju s TBOX center Izola.

ŠOUP bo podelil 1x MESEČNO VADNINO ter 10x KUPON za vadbe TBOX center Izola!

Nagradna igra je zaključena!

Nagrajenci:

1. nagrada - mesečna vadnina TBOX: Simon H.

2. - 12. nagrada - kupon za vadbe TBOX: Jure K., Tina B., Milan K., Neja H., Amadeja K., Petra P., Anina C., Erik Z., Andraz Z., Lara S., Marko J.