Splošno
petek, 19. oktober 2018

Kulturna 10ka se nadaljuje

Prihaja kulturna osvežitev!

Kulturna 10ka je projekt ŠOUP, s katerim spodbujamo tako h kulturnemu udejstvovanju na raznih dogodkih in hkrati nagovarjamo k aktivnemu preživljanju prostega časa.

Tekom projekta smo do sedaj omogočili brezplačno udeležbo že na več kot 10-ih dogodkih (koncert 2Cellos, Magnifico, vstopnice za kinomatografe Cineplexx, Sea Star festival v Umagu, Kino Otok, idr.), tokrat pa v sodelovanju z Gledališčem Koper za kar pet predstav podarjamo po 10 vstopnic/predstavo tekom gledališke sezone.

Izbrani dogodki bodo sproti objavljeni na spletnih in družbenih omrežjih ŠOUP v obliki nagradne igre. V slednji lahko sodeluje vsak, ki bo všečkal in komentiral v objavo, s kom bi se udeležil posameznega dogodka. Sodeluješ lahko tudi večkrat in si tako povečaš možnosti za prejem vstopnic.

Ker verjamemo, da je v dvoje lepše, bodo nagrajenci za dogodek prejeli po 2 brezplačni vstopnici.

Veliko sreče in ne pozabi spremljati objave o prireditvah, za katere si bo moč priboriti vstopnice do konca projekta! Prijavi se na novičke ŠOUPovega INFOrmatorja, spremljaj nas na Facebook strani ŠOUP in instagram profilu @souprimorska.

NASVET: obišči Facebook stran ŠOUP in na gumbu Všečkano označi Prikaži kot prvo (primer: slika spodaj). 


Projekt je sofinanciran s strani Mestne občine Koper.