Izobraževanje
četrtek, 27. februar 2020

Korak za korakom do diplome

Predavanje in nasveti za uspešno izvedbo diplomske naloge.

POMEMBNO OBVESTILO: vsi dogodki, ki jih organizira ŠOUP bodo od 16.3.2020 dalje prestavljeni za nedoločen čas, zaradi ukrepov omejevanja širjenja bolezni COVID 19. 

Resor za izobraževanje in študentsko svetovanje Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP) pripravlja predavanje za študente, ki se pripravljajo ali pričenjajo pisati zaključna diplomska dela na izbrani fakulteti.

Naj diplomska naloga postane lažje dosegljiv cilj!

Diplomska ali zaključna naloga bo s pomočjo predavanja postala lažje dosegljiv cilj, saj se boste prijavljeni seznanili s koristnimi nasveti, ki vam bodo nedvomno pomagali pri uspešnemu pisanju diplomske naloge. Ob podanem praktično uporabnem znanju, se boste tako lahko korak za korakom lažje približali želenemu cilju in uspešno zaključili študij. 

Na brezplačnem predavanju Korak za korakom do diplome bodo udeležencem predstavljeni ključni koraki in nasveti za uspešno izvedbo diplomskega dela, in sicer izbira teme dela, mentorja, izvedba terminskega načrta pisanja in priprave, izbira literature ter drugih pomembnih podrobnosti, na katera mora biti študent pozoren.

Predavanje bo obsegalo eno uro predstavitve, nato bo predavatelj na voljo za posamična vprašanja udeležencev. Po zaključku predavanja bo za prisotne na voljo tudi manjša pogostitev.

Prijave na predavanje so zaključene! 

Zanimivo /povezane novice