Izobraževanje
torek, 03. april 2018

Kdo sem?

ŠOUP Akademija

Resor za izobraževanje in študentsko svetovanje Študentske organizacije Univerze na Primorskem od marca do maja pripravlja ŠOUP Akademijo, sklop šestih neformalnih predavanj, s katerimi podajamo nova neformalna znanja, kompetence ter veščine, s ciljem obogatenja študentskega življenja.

Brezplačna delavnica na temo "Kdo sem?", ki se nanaša na samospoznavanje, razvijanje samopodobe in samospoštovanja, bo potekala v sredo, 11. aprila, ob 17. uri v predavalnici B6 UP Fakultete za management (Trg Brolo 12, Koper).

Izvaja: Milan Krajnc, pedagog in psihoterapevt 

Opis delavnice:

"Namen predavanja in delavnice je zavedanje sebe, saj samo s samozavedanjem lahko spreminjali okolico, če že želimo vplivati na svet okoli nas. Vendar, ko enkrat gremo po poti samospoznavanja, nas neha zanimati zunanji svet, ki je v bistvu odsev nas samih; da svet postane naekrat lepši in brez težav. Spoznali bomo, kako preko zunanjih znakov spoznati sebe in s kakšnimi tehnikami graditi sebe in razvijati lastni potencial," delavnico opisuje izvajalec Milan Krajnc.

Milan Krajnc je pedagog in psihoterapevt specializiran za vodilne kadre, katerim pomaga iz začaranega kroga tam, kjer so vstopili vanj. Reorganizira podjetja in poučuje mlade, da ne ponavljajo napake starejših. Je avtor knjige Dinamični model vodenja podjetij, v kateri je proces narave prenesel v delovanje podjetja.

Napovednik predavanj ŠOUP Akademije:

  • 24. 4. 2018: Finančno opismenjevanje (ŠCUP)
  • 8. 5. 2018: Skrivnosti genijev in najboljših vodij (ŠCUP)
  • 22. 5. 2018: Tek za življenjem: Motivacijska pot športnika in bivšega odvisnika (Mitja Duh, ŠCUP)

Zanimivo /povezane novice