Šport
torek, 13. marec 2018

FVZ zapravila vstopnico za polfinale

Univerzitetna futsal liga Univerze na Primorskem

V ponedeljek, 12. marca 2018, se je v dvorani Srednje tehniške šole Koper odvil 5. krog Univerzitetne futsal lige.

FAMNIT - FVZ 5 : 0

Prvo tekmo večera je dobila Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije (FAMNIT), saj se ekipa Fakultete za vede o zdravju (FVZ) ni uspela zbrati v dovolj velikem številu za tekmovanje. FVZ je tako končala zadnja na Univerzitetni futsal lestvici in zapravila svojo vstopnico za polfinale.

FM - FTŠ 2 : 2

Ekipi Fakultete za management (FM) in Fakultete za turistične študije - Turistica (FTŠ) sta pričeli s polno paro in kljub dobrim priložnostim v napadu, je rezultat v prvem polčasu ostal 0 : 0. Navijač Edin Adilović je pokomentiral: »Zelo napet dvoboj, drugi polčas je padlo več golov, ki smo jih pričakovali že v prvem. Nekatere zelo težke odločitve sodnika so padle, vendar je sojenje zelo dobro.« Med strelce so se zapisali Sebastjan Jamšek in Žan Bratina za FM in Luka Flender za FTŠ.

Dragi futsalerji in navijači, vabimo vas k polfinalu, ki bo 9. aprila 2018, v športni dvorani Srednje tehniške šole Koper.  Pomerile se bodo prve štiri ekipe iz Univerzitetne futsal lestvice po sporedu:

  • 20.15 FAMNIT: FTŠ
  • 21.10 PEF: FM

LESTVICA UFL

Pripravila: Brina Božič, UŠZP