Splošno
četrtek, 21. september 2023

Brezplačen mentorski program AmCham Prvi mentor

Razmišljaš in si »razbijaš« glavo z vprašanji:

  • Kje in kako nadaljevati študij? 
  • Kako začeti svojo kariero in dobiti prvo zaposlitev? 
  • Kako iz hobija narediti posel?
  • Kako narediti korak naprej v osebnem ali poslovnem življenju?

Ne skrbi, vsi smo bili pred podobnimi dilemami! Če si motiviran in si želiš odgovore poiskati v družbi tistih, ki so to pot ne dolgo nazaj že uspešno prehodili, potem je program AMCHAM PRVI MENTOR kot nalašč zate.   

AMCHAM PRVI MENTOR je brezplačen program, namenjen vsem mladim, starim od 15 do 25 let, ki razmišljate o svoji karieri in iščete najboljšo pot naprej. Namenjen je vsem, ki imate veliko vprašanj, potrebujete dodatne informacije ali le spodbudo.

Mentorji so člani AmCham Young Leaders Cluba, ki so se spopadali z enakimi vprašanji kot ti. Danes pa so mnogi med nami že uspešni mladi liderji na različnih področjih, od prava do farmacije in vse vmes. S svojim znanjem in izkušnjami si želijo mentorirancem pomagati pri iskanju odgovorov na poti do uspeha. Mentorska ekipa je sestavljena iz skoraj 100 bolj ali manj mladih mentorjev s številnimi poslovnimi izkušnjami, pestrimi življenjskimi zgodbami in mnogimi rešenimi izzivi. Preveri, kateri mentor bi lahko bil tvoj najboljši »match«: www.prvimentor.si

Prijave za  6. generacijo udeležencev brezplačnega programa AmCham Prvi mentor so odprte do 18.10.2023. Prijavi se in si izberi svojega prvega mentorja! Lansko leto je program zaključilo več kot 100 zadovoljnih mladih mentorirancev in mentorirank.

PRIJAVI SE