sreda, 26. junij 2019

CMoKFEST 2019

cmk

Center mladih Koper bo že četrto leto zapored poskrbel za zelo bogat in pester začetek poletnih počitnic. V sodelovanju s Primorskim svetovalnim središčem, ŠOUP-om, UŠZP, BUNGA festivalom, Obala raidersi, Veganskim drušvom Obala in Društvom Animov, pripravljamo mladinski festival CMoKFEST 2019.

Festival bo potekal zadnji teden junija, od srede 26. 6. do sobote 29. 6., v prostorih Centra mladih Koper in na različnih lokacijah po Kopru. CMoKFEST kot mladinski festival prinaša pestro dogajanje za mlade in manj mlade. Namen festivala je skupaj z mladimi ustvariti in ponuditi vsebine, ki jih v tem okolju pogrešajo in popestriti začetek poletnih počitnic.

Osrednji program: Za smeha in zabave poln začetek festivala bodo v sredo v novem mestnem parku, na večeru z zvezdami, poskrbeli odlični stand up komiki: PERICA JERKOVIČ, GAŠPER BERGANT, ROK ŠKRLEP in ŽAN PAPIČ. V četrtek program nadaljujemo s koncertom Jurassic Sax, kjer bosta nastopili skupini PANTALOONS in TECHNO VIKINGS. V petek bo na Ukmarjevem trgu potekal že drugo leto zapored BMX in skate session. Za glasbeno ozadje pa bosta poskrbela DJ-a LEJON (Trite) in ROCHWALD. Festival bomo zaključili vroče in udarno v soboto, v stilu Hip Hopa, ko bodo z beati in rimami oder CMK-ja zavzeli pronicljivi in udarni N'TOKO in zelo vroča DRILL in MASAYAH.

V izjemno bogatem spremljevalnem programu, ki ga najdete v priponki ne bo manjkalo ustvarjalnih vsebin. Že drugo leto zapored se nam boste lahko pridružili pri grafitiranju koprskega podhoda, se naučili risati mandale, obiskali živo knjižnico, se pomerili v kar štirih turnirjih (nogomet in odbojka na mivki, namizni nogomet in igranje videoiger), si ogledali plesno improvizirano predstavo »(Pre)Druga(čena) prihodnost« in še veliko drugega.

ŠOUP priporoča

Aktualne vsebine, ki jih ne smeš zamuditi

Dogodki