Šport
četrtek, 10. september 2020

Zrolani Koper

Carpacciov trg bo oživel ob mednarodnem dnevu univerzitetnega športa.

Za vse navdušence nad rolarji in skiroji pripravljamo zrolan dogodek, zato ne zamudi Zrolanega Kopra!

V nedeljo, 20. 9. 2020, na mednarodni dan univerzitetnega športa, se bo na koprskem Carpacciovem trgu odvil najboljši rolerski dogodek v Sloveniji. Začnemo že ob 10.00, družili se bomo pa vse do 18.00. 

Za vas in za vse nasvete bo poskrbela Sport Station ekipa, ki bo omogočala brezplačen preizkus opreme:
1) Ana Odlazek in Nejc Mavsar, najboljša slovenska tekmovalca v hitrostnem rolanju v zadnjih letih, ki vam bosta z veseljem pokazala nekaj trikov tehnike za še hitrejše in lažje rolanje.
2) Matija Tominšek je eden najbolj vsestranskih rolerašov pri nas, član slovenske ekipe v nogometu na rolerjih, udeleženec svetovnega pokala v skate crossu in predvsem velik ambasador zabave na rolerjih, ki vas bo popeljal v malo bolj atraktivne rolerske discipline.
3) Nina Černič in Anže Dolinšek, ki sta prerolala najbrž že vsa večja mesta v Evropi in vsak del asfalta po Sloveniji. Boljši nasvet kot od njiju za relacijsko rolanje boste težko dobili.
4) Dogodek bo povezoval neuničljivi in nezamenljivi Tadej Bricelj, ki je bojda rolarje nekoč že videl od blizu sedaj pa se pripravlja, da zavlada svetovnemu pokalu v rolanju.

Preveri urnik dogodka in najdi nekaj zase!!! :)



Dogodek bo organiziran po priporočilih NIJZ, prav tako bo poskrbljeno za priporočeno varnostno razdaljo med udeleženci in za vse ostale varnostne ukrepe.