Šport
ponedeljek, 21. februar 2022

Vadba za dobro počutje in lepši videz

Študentski šport

Vse, ki bi zanimala vodena vadba za zdravje ali morda za lepši videz v poletnih mesecih, vabimo, da preverite študentsko ponudbo Anele Betkašević. Študentke iz obale že vrsto let navdušeno obiskujejo njeno vadbo, ki je letos še posebej dodelana in pestra.

 

LUX MIX: 

Je mešanica različnih 2 zvrsti vadb (LUX KICKA IN LUX TONE VADBE). Fokus je na preoblikovanju celotnega ženskega telesa, pridobivanju moči, kondicije, vzdržljivosti.

 

TERMINI:

Določeni termini so polni, za povpraševanje pokličite na 040307746.

Ponedeljek in sreda

19.00 - 20.00 in 20.15-21.15

 

Torek in četrtek

9.00 - 10.00 dopoldne

19.00 - 20.00 in 20.15 - 21.15 (glede na povpraševanje bo odprta nova skupina)

 

CENA za člane zdrava zabava: 37,5 eur (25% popusta na redno ceno 50€) /mesec/vključena vadba 2x tedensko

2 mesečna ponudba: 70 eur /2 mesečni program (30% popust) /2x tedensko

3 mesečna ponudba: 105 eur /2x tedensko

 

Opis:

KICK

Je aerobna dinamična vadba s prvinami borilnih veščin. Vadba ni namenjena boju ali samoobrambi, ne vključuje rokoborb ali spopadov. Kreirana je za izboljšanje zdravja, kondicijske sposobnosti, moči, vzdržljivosti in preoblikovanju postave. Povečuje zmogljivost srca in pljuč, povečuje fleksibilnost, omogoča izgorevanje kalorij, zmanjšuje stres in krepi vse mišice telesa v povezavi z enostavno koreografijo.

Vadba za celotno telo, kjer boste vsi v kapljah potu že po 10 minutah. Doživeli boste intenzivno fitnes tehniko, hitre kombinacije in eksplozivne gibe, kar bo test vaše kardiovaskularne vzdržljivosti kot še nikoli prej! 

Vadba ne samo da poveča število porabljenih kalorij med vadbo,  lahko tudi upočasni proces staranja – ohranja mladost od znotraj navzven! Občutili boste t.i. The burn, močno boste zadihani in zagotovo vam ne bo dolgčas!

 

TONE

Lux Tone je raznolika aerobna vadba s katero preoblikujemo, učvrstimo telo in pridobimo na samozavesti, izboljšamo držo, kondicijsko pripravljenost, moč in vzdržljivost. Vadba je drugačna, saj ne vključuje klasične koreografije in ponavljajočih elementov. Je mešanica vseh vadb in je zaradi te karakteristike edinstvena. Posebnost vadbe je, da pri njej uporabljamo različne pripomočke kot so TRX trakovi, medicinke, klop, elastike, žoge različnih velikosti, uteži različne teže ipd.

Vsebuje preproste gibalne elemente ter krepilne vaje za zgornji ter spodnji del telesa. Največji poudarek pri vadbi je okrepiti vse mišice. Intenziteto si vsak prilagaja sam. Znotraj ure se prepletajo vaje za moč, oblikovanje telesa in kondicijo. Vključuje elemente intenzivne aerobne vadbe, ki jih kombiniramo z vajami za mišično moč ter stabilizacijo telesa. Z vadbo povečujemo funkcionalne sposobnosti srčno-žilnega in dihalnega sistema, motorične lastnosti, krepimo vse večje mišične skupine, izboljšujemo in vzdržujemo telesno kondicijo ter izboljšamo koordinacijske sposobnosti.

  


ANTISTRESS URA

Ure so primerne za vse, ki se želijo sprostiti in odmakniti od vsakdanjih obveznosti, stresa. Še posebej pa so primerne za vse, ki imate težave v hrbtenici ali imate predvsem sedeče delo, saj bomo celotno telo dobro raztegnili.

 

TERMIN: petek 18.00-19.00 ali 19.00-20.00 (glede na povpraševanje)

CENA za člane zdrava zabava: 7 eur za enkraten obisk (30% popusta na redno ceno 10€)

 

Opis:

V objemu sproščujočega okolja se lahko odklopite od vsega. Na klasični antistress uri se najprej naučimo dihati, izvajamo dihalne tehnike, sledijo vaje za zdravo hrbtenico, raztezne vaje, vaje za mobilnost telesa in na koncu sproščanje.  Po želji lahko antistress uri dodamo še tehniko Acess bars, ki je odlična za popolno odpravo stresa in predavanje, kjer se bodo udeleženci naučili kako živeti brez stresa, srečno in izpopolnjeno.

 


VACUSTEP NAPRAVA

Naprava za hitrejše hujšanje in izgubo celulita ter odvečne maščobe, ki zagotavlja specialne lepotne popravke na hiter in nežen način.

 

TERMINI: po dogovoru.

CENA za člane zdrava zabava: Paket 5 obiskov – 75 eur

Paket 10 obiskov – 140 eur
 

Opis:

Vacum trening je kombinacija aerobne vadbe eliptičnega gibanja pod obremenitvijo vakum-a, stoječi položaj blagodejno vpliva na limfni pretok, vakum pa rezultat vadbe maksimizira. Kri mora ves čas optimalno krožiti, to omogoča zdravje telesa in ne le manjši obseg. Dobra cirkulacija preprečuje tudi zastajanje vode. V aparatu se tvori vakum, ki povzroča podtlak; pri lažjem gibanju reagirajo mišice z nadtlakom. Zato je maščobno tkivo močno prekrvavljeno, koža se napne, maščobe se aktivno razgrajujejo, pomarančna koža izginja, toksini se izločajo.

  

KONTAKT:

Mail: info@luxfit.si

Telefon: 040307746

LOKACIJA: Koper (Šalara)

Prostor, kjer se dejavnosti odvijajo se razprostira na skoraj 200 kvadratnih metrih.