Šport
petek, 18. marec 2022

Razpis Mladi upi

Dodatna sredstva za mlade

10. razpis Mladi upi 2022 je objavljen! Odprt bo do 25. marca 2022. Upaj si med mlade upe in se prijavi čim prej!

Družbeno odgovorni projekt "Mladi upi" je namenjen mladim, nadarjenim posameznikom, ki se šele prebijajo proti vrhu najboljših in se zato težje potegujejo za profesionalna ali sponzorska sredstva za razvoj svojega talenta in kariere.

Zavarovalnica Triglav in njen Zavod Vse bo v redu bosta že desetič objavila razpis za pridobitev finančnih sredstev, namenjenih mladim talentiranim športnikom, para-športnikom, umetnikom.

Z aktualnim razpisom k sodelovanju vabimo mlade, talentirane športnike, kreativne umetnike, nadarjene in pronicljive znanstvenike ter mlade slovenske para-športnike. Z vključitvijo para-športnikov, ki izkazujejo izjemno voljo in predanost pri svojem udejstvovanju, smo pred štirimi leti še dodatno nadgradili koncept družbeno odgovornega projekta, da omogočamo lažji razvoj potencialov in kariernih želja še bolj raznolikim mladim upom. S projektom nagrajujemo mlade, ki so predani svojemu delu in jim želimo ponuditi oprijemljivo podporo ter pomoč pri razvoju znanja, ambicij in talenta. Verjamemo, da vsaka podpora mladih upov danes prinaša celotni družbi dodano vrednost za jutrišnji dan.

Kako vem, da je ta razpis namenjen tudi meni? Preveri TUKAJ!

PRIJAVI SE ZDAJ!