Šport
sreda, 15. maj 2019

Razpis državnega univerzitetnega prvenstva v triatlonu 2018/19

Preizkušnja na Debelem Rtiču!

V soboto, 25. 5. 2019 bo na Debelem Rtiču, na MNZ plaži potekalo državno univerzitetno prvenstvo v triatlonu za študijsko leto 2018/19. Tekmovalo se bo v disciplini sprint: 750 m plavanja, 18 km kolesarjenja in 5 km teka. Razpisane so štiri kategorije (študenti, zaposleni, moški, ženske), število prijavljenih mest je neomejeno.

Organizatorja tekmovanja sta Slovenska univerzitetna športna zveza in Triatlon zveza Slovenije, izvajalec pa bo Športno društvo Triatlon klub Logatec.

Prijave pošljite DO 20.5.2019 na email: info@uszp.si (dopišite: IME, PRIIMEK, TELEFONSKO ŠTEVILKO)

Tekmovanje bo potekalo po pravilih Triatlonske zveze Slovenije. Udeleženci sodelujejo na lastno odgovornost. Uporaba kolesarskih čelad je obvezna. Vožnja v zavetrju je dovoljena. Vozi se lahko le s standardnim krmilom.

Prijavnina je za študente v predprijavnem obdobju je 10€, na dan tekmovanja pa 15€. Prijavnina je za zaposlene pa je v predprijavnem obdobju 25€, na dan tekmovanja pa 30€.

Organizator si pridržuje pravico do spremembe datuma, ure in kraja izvedbe tekmovanja ter tekmovalnih pravil v primeru objektivnih okoliščin. Organizator si pridržuje pravico do odpovedi celotnega tekmovanja in/ali izvedbe tekmovanja v posamezni kategoriji/disciplini v primeru premajhnega števila prijavljenih ekip. Organizator ne odgovarja za morebitne izgubljene in pogrešane predmete ter morebitne poškodbe tekmovalcev 

Nastop na tekmovanju je dovoljen le z ustrezno športno opremo!

Več si lahko preberete na: https://novice.svet24.si/sportni-svet

LEPO VABLJENI! :)