Šport
torek, 13. marec 2018

Prostovoljci za Istrski maraton

Organizatorji Istrskega maratona k sodelovanju pri pripravi maratona vabijo nove prostovoljce.

Prostovoljci Istrskega maratona so njegovo srce in duša. S svojo neizmerno energijo, dobro voljo in predanostjo soustvarjajo istrsko tekaško zgodbo. Številni tekači so jim hvaležni za njihov nasmeh, vzpodbudno besedo in prijazno pomoč, marsikateri pravi, da brez njih ne bi zmogel do cilja. Hvaležni so vsakomur, ki je na dan Istrskega maratona z njimi – pridružite se Ekipi Istrski maraton in postanite del istrske tekaške zgodbe!

Organizatorji Istrskega maratona iščejo predvsem prostovoljce in prostovoljke, ki bi opravljali rediteljstvo na prireditvi, lahko se pa po zmožnostih opravi prijava tudi za druga prostovoljska opravila. Edina zahteva organizatorja je polnoletnost in pozitivna energija. 

PRIJAVE: prostovoljstvo@soup.si
Pri prijavi je potrebno pripisati: ime, priimek, letnica rojstva, spol, kraj bivališča, telefonski in email kontakt,velikost majice, vrsta toplega obroka ( mesni, vegi) in kdaj lahko opravljajo prostovoljstvo: v soboto, 7.4. in v nedeljo, 8.4. ali na dan glavnega dogodka, v nedeljo, 8.4. ali na dan otroških tekov, v soboto, 7.4.