Šport
torek, 15. maj 2018

Poligon zdravja v Kopru

UŠZP v akciji!

UŠZP vabi na Poligon zdravja, ki bo potekal v soboto, 19.5.2018, od 16.00 dalje v sklopu prireditve Dneva zdravja in Street Energy week 2018.

Poligona se lahko udeležite v navadni športni opremi ali z rolerji. Primerno je za vse generacije, predznanje ali telesna pripravljenost pa nista pogoja za udeležbo. Prireditev bo potekala po semedelski cesti z zborom na stojnici UŠZP zraven parka pri tržnici v Kopru.

16.00 Predstavitev osnov rolanja in triki za nadaljevalce.
17.00 Zbor udeležencev za poligon, štart.
18.00 Prihod nazaj, spretnostni izzivi za nagrade.

V skupini se bomo odpravili po poligonu, ki ga ponuja naše mestno okolje. Na posameznih točkah bodo pripravljene naloge, s katerimi si lahko popestrimo naš vsakdanji sprehod po mestnih ulicah ter pozitivno vplivamo na svoje zdravje ter razbremenimo sklepe odvečnega stresa. Primerno je za vsakogar.

Vse, ki se boste poligona udeležili z rolerji naprošamo, da se opremijo z vso zaščitno oprema, in sicer ščitniki za kolena, komolce, dlani in čelada. V kolikor ste popolni začetniki vabimo, da se udeležite predstavitve osnov rolanja. V kolikor že poznate osnove, bomo veseli vaše družbe in vas vabimo, da svoje znanje pokažete na spretnostnih izzivih ter odnesete domov kakšno nagrado.

Zaželjena je predhodna prijava preko spletnega obrazca.