Šport
četrtek, 14. december 2017

Božičkov paket vstopnic KK Sixt Primorska

Brezplačne vstopnice za kar 2 tekmi!

Košarkarje Sixta Primorske v torek čaka zadnja domača tekma Druge divizije Lige ABA v letu 2017 proti košarkarjem Rogaške, prihodnjo soboto pa tekma 11. kola Lige Nova KBM z Zlatorogom iz Laškega.

Torkova tekma (19.12.2017) z rogaško ekipo se bo začela ob 18. uri, dvoboj z moštvom Zlatorog pa v soboto (23.12.2017) ob 19. uri.

Tudi v tej sezoni bo KK Sixt Primorska sodeloval pri dobrodelnem projektu Radia Capris, Hladilnik dobrega srca. Na blagajni Arene Bonifika bomo pred tekmo z Rogaško zbirali izdelke (hrano, šolske potrebščine, izdelke za nego in higieno, manjša darila, …), ki jih bo Zveza prijateljev mladine Slovenija razdelila otrokom in mladostnikom.

Vstopnice za ogled tekme so že v prodaji, v sodelovanju s ŠOUP pa je za študente UP in FPP na voljo omejeno število brezplačnih vstopnic. Z vstopnico za ogled tekme z Rogaško, imajo študentje brezplačen vstop tudi na sobotno tekmo z Zlatorogom.

Prijave za ogled tekme na ŠOUP zbiramo do torka, 19. decembra na spletnem prijavnem obrazcu. Vstopnice bodo na voljo na dan tekme na blagajni Arene Bonifika. S seboj prinesite osebno in študentsko izkaznico ali potrdilo o vpisu.

#dejmotigri