četrtek, 25. april 2019

Adrenalinsko doživetje v Posočju

zip rafting

Univerzitetna športna zveza Primorske (UŠZP) vabi na organiziran adrenalinski izlet v prelepo Posočje, kjer se boste lahko preizkusili v raftingu na Soči ali pa se spustili po Zip line-u.

NA adrenalinski dan bomo na UŠZP organizirali v četrtek, 25.4.2019. Dobimo se ob 7.00 na avtobusni postaji pri Oli burgerju v Kopru. Prevoz bo organiziran in za študente UP brezplačen.

Rafting po Soči

Vse, ki boste dovolj pogumni za rafting na Soči vas čaka tri ure pristnega stika z naravo na osmih kilometrih brzic. Nepozabna izkušnja vam bo še dolgo ostala v zavesti in spomin na enkratno lepoto narave okoli vas ne bo pozabljen. Ko se boste udobno namestili v raft in se spustili po reki Soči boste deležni adrenalinskih užitkov v naravi, ki slovi po svoji neokrnjenosti in izjemni lepoti.

V ceno je vključena izposoja obvezne opreme (čelada, pas s kompletom varovalnih popkovin in škripec, zaščitne rokavice), inštrukcije in spremstvo vodnikov in prevoz do parka in vrnitev v Bovec. 

Akcijska cena za študente UP znaša 36 EUR na osebo.

Priporočamo pohodne čevlje ali športne copate in v hladnejšem vremenu primerna topla oblačila ter dovolj poguma.

Zip line

V slikovitem, neokrnjenem in skoraj nedostopnem kanjonu reke Učje si boste, medtem ko boste drseli po jeklenicah, ki so napete čez  kanjon, lahko iz ptičje perspektive ogledovali številne divje brzice, nedostopne tolmune in slapove Globoškega potoka. Deset jeklenic vam zagotavlja več kot dve uri nepozabnega doživetja, ki poleg vznemirljivih spustov nudi tudi čudovite panoramske razglede po dolini Soče in zelenih pobočjih mogočnih okoliških gora od Krna do Triglava. Odprl se vam bo neprecenljiv pogled na nedotaknjeno naravo, saj je kanjon eden zadnjih v Sloveniji, ki ga še ni zaznamovala človeška roka.

V ceno je vključena izposoja obvezne opreme (čelada, pas s kompletom varovalnih popkovin in škripec, zaščitne rokavice), inštrukcije in spremstvo vodnikov prevoz do parka in vrnitev v Bovec.

Akcijska cena za študente UP znaša 47 EUR na osebo.

Prijava: prijave@uszp.si do torka, 23.4.2019 (podatki: ime, priimek, telefonska številka, dopišite na katero adrenalinsko doživetje se prijavljate).

Organizator si pridržuje pravico do sprememb v programu ali odpovedi. Dodatne informacije glede izvedbe, cene in sprememb bodo prijavljeni prejeli najkasneje 23.4.2019 do 11. ure po elektronski pošti ali SMS.