ŠOUP Študentska organizacija Univerze na Primorskem

  • prostovoljci eurofest vabilo 2017

Eurofest išče prostovoljce

V začetku julija, od 03. do 08.07.2017 bo organiziran že 25. jubilejni Eurofest - evropski rokometni festival, na katerem bodo gostili več kot 150 ekip.

Vse ljubitelje rokometa oz. športa na splošno vabijo, da se jim pridružijo pri organizaciji ene največjih športnih prireditev v Sloveniji – Evropskega rokometnega festivala - EUROFESTA.
 
Na 25. EUROFESTU pričakujejo okoli 140 - 160 ekip iz Evrope in Azije, kar znaša preko 3000 udeležencev. Za kvalitetno izvedbo tako obsežnega projekta pa potrebujejo cca. 150 oseb:
o Vodiči
o Prevajalci
o Tehnično osebje
o Zapisnikarji 
o Časomerilci
o Računalničarji (obdelava podatkov)
o Itd.
 
Vsi, ki bi si želeli pridobiti novih izkušenj, sklepati nova poznanstva ter pomagati in doprinesti k čim boljši izvedbi tega festivala, ste vabljeni, da kot prostovoljci oz. volonterji sodelujete na 25. EUROFESTU. Prijave zbirajo na info@eurofest.com.
 
Prostovoljci imajo pol dneva (6 – 8 ur) obveze pri organizaciji, ostali del dneva pa so prosti in ga lahko izkoristijo za druženje, kopanje in druge morske užitke. Vsi prostovoljci imajo v času od 2.7.do 9. 7. 2017 brezplačno prehrano in nastanitev v šolskih učilnicah oz. telovadnici (spanje na lastnih blazinah ali spalnih vrečah primerne velikosti/ osebo - cca. veličina enojne postelje 90 x 180 cm).

DOGODKI