ŠOUP Študentska organizacija Univerze na Primorskem

  • sea star 2

Sea Star Festival

Svetovno znani festival vabi v popoln uvod v EXIT poletje ljubezni!

V na novo lociranem festivalskem mediteranskem biseru se bo predstavilo nekaj najznačilnejših imen svetovne in regionalne glasbene scene. Ogrevanje za festival se bo v Umagu začelo že v četrtek 25. maja, festivalsko dogajanje pa se bo zaključilo v nedeljo, 27. maja.
 
Po večletnem delu in regionalnemu sodelovanju ekipa festivala EXIT prihaja v Istro. Ustvarjalci že skoraj kultnega festivala iz Novega Sada se lahko med drugim pohvalijo s kar štirimi nagradami za najboljši evropski festival. Zadnji vikend  v mesecu maju bo v kompleksu Stella Maris v Umagu nastopilo več kot 70 izvajalcev in to na kar šestih različnih odrih.
 
Umag je kot mesto poln mediteranskih vibracij, njegov zaščitni znak so zgodovinske zgradbe v stilu baroka in renesanse ter številne ozke ulice, ki vodijo do najbolj skritih kotičkov. Popoln uvod v EXIT poletje ljubezni!
 
Ne zamudi glasbenega in festivalskega epicentra v regiji. Festival je že skoraj razprodan, zato si čim prej zagotovi vstopnico na spletni strani Sea Star festival!

DOGODKI

15. sep 23:59